cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste RUDE Power Ride činela 20"

Zelo težka 20-palčna motorna cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: PA 1122920 | ID: 220939

Paiste RUDE Power Ride činela 20"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zelo težka 20-palčna motorna cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in punku in drugih težkih zvrsti. Izdelana je iz bronaste zlitine CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002", in prinaša dokaj svetel, kovinski, surov, poln, energičen in rezljiv zvok s precej ozkim razponom in zapleteno mešanico. Omogoča težko počutje, močan, glasen ping po nadzorovanem, surovem, popolnem umivanju, prebadanju in glasen zvonec, kot nalašč za ekstremno igranje vožnje.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

20"

Premer (inch / palec)

20

Debelina


Država

Država izvora

Švica