cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste RUDE Splash činela 10"

Težka 10-palčna cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in punku in...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER  
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-01
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-01

Koda izdelka: PA 1122210 | ID: 220943

Paiste RUDE Splash činela 10"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Težka 10-palčna cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in punku in drugih težkih zvrsti. Narejena je iz bronaste zlitine CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002", in daje srednje svetel, poln, visok in energičen zvok z eksplozivnim, močnim brizganjem s hitro odzivnostjo. Ponuja širok razpon in kompleksno mešanico, srednje kratko vzdrževanje in močan občutek. Če je seznanjen z enakim brizgom, naredi odličen mini hi-klobuk.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

10"

Premer (inch / palec)

10

Debelina


Država

Država izvora

Švica