cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Paiste RUDE Wild China činela 20"

5
Srednje težka 20-palčna kitajska cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku,...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (3).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: PA 1128820 | ID: 220950

Paiste RUDE Wild China činela 20"

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Srednje težka 20-palčna kitajska cimbala iz serije RUDE, ki jo je navdihnila revolucija punka in metala v poznih sedemdesetih letih 20. stoletja in je še naprej vodilna izbira zvoka za surovo, neusmiljeno in močno glasbeno energijo v rocku, metalu in punku in drugih težkih žanrih . Narejena je iz bronaste zlitine CuSn8, znane tudi kot "Bronza 2002", in prinaša svetel, kovinski, zelo močan in surov zvok z živahno intenzivnostjo in agresivnim, razbijajočim napadom z brnečim trkom. Ponuja širok razpon in dokaj čisto mešanico, srednje dolgo obstojnost in udoben občutek. Ta porcelan ima sodoben zvok z grunkastim pridihom, dobro primeren za glasne in zelo glasne aplikacije.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Serije


Material

Konča

Zlitina


Mere in teža

Premer

20"

Premer (inch / palec)

20

Debelina


Država

Država izvora

Švica


Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

5

Frederic L.

Splošni vtis

Datum
11.01.2023
Ocenjena varianta

Une china puissante et plutôt adaptée au rock et au métal. Sa cloche inversée permet de la jouer comme on peut utiliser une ride. Une très bonne cymbale !

Attila T.

Splošni vtis

Datum
08.09.2017
Ocenjena varianta

2011 óta használok Paiste tányérokat. Az alsó kategóriától felsőig, új és használt is volt birtokomban. Mára a teljes szettem Rude szérából épül fel. Ez a 18"-as Novo tányér a legjobb hangú kínai mind élőben mind felvételen. Hangja nagyon hasonlít a régi 3000-es Novo kínaim hangjára, az is abszolút felső kategória, de már nem kapható, ez viszont méltó utódja (egyetemben a 2002-es Novo kínaival).

Attila T.

Splošni vtis

Datum
08.09.2017
Ocenjena varianta

Az egyik legjobb hangú kínai tányér. A szettben tökéletesen kiegésszíti a 18"-as Rude Novo kínait. A kettő együtt tökéletes választás. Kellően dinamikus és minden zenei környezetből rendesen kiszól.