cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Panasonic PT-VMZ50EJ

Serija VMZ uporablja edinstveno tehnologijo hlajenja Panasonic, zaradi česar je najmanjši in najlažji laserski projektor na svetu v svoji kategoriji lumnov. S težo manj kot 7,2 kg (15,87 lbs) se bo kompaktno ohišje prilegalo vsakemu prostoru....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: PT-VMZ50EJ | ID: 1042106

Panasonic PT-VMZ50EJ

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Serija VMZ uporablja edinstveno tehnologijo hlajenja Panasonic, zaradi česar je najmanjši in najlažji laserski projektor na svetu v svoji kategoriji lumnov. S težo manj kot 7,2 kg (15,87 lbs) se bo kompaktno ohišje prilegalo vsakemu prostoru.
Laserski vir svetlobe ohranja svetle slike 20.000 ur, kar odpravlja težave pri zamenjavi in stroških vzdrževanja, ki so povezani z običajnimi žarnicami.
Objektiv z 1,6-kratnim zoomom v celoti podpira kratke razdalje (metalno razmerje: 1,09–1,77:1), kar je najboljše za projekcijo od blizu. Serija VMZ dosega tudi večjo fleksibilnost namestitve z navpičnim in vodoravnim premikanjem leč, kar je še posebej uporabno v omejenih prostorih.
Panasonicova izvirna povezava DIGITAL LINK, ki temelji na HDBase-T™, omogoča prenos videa, zvoka in krmilnih signalov prek enega samega kabla LAN na razdalji do 150 m (492 ft.) za Full HD video in 50 m (164 ft.) za 4K video, zaradi česar je namestitev enostavna in stroškovno učinkovita z dosledno visoko kakovostjo.
V primerjavi s svetilkami laserski vir svetlobe skrajša čas, potreben za prikaz slik po vklopu projektorja. Quick Start/Quick Off vam omogoča, da iz pripravljenosti projicirate slike v samo eni sekundi, tako da se lahko predstavitve začnejo takoj. Panasonic je razvil tudi izvirno aplikacijo Wireless Projector, ki uporabnikom omogoča skupno rabo dokumentov ali slik iz svojih naprav, ne glede na to, kje sedijo, brez težav s kablom. Druge funkcije vključujejo funkcijo USB Memory Viewer, ki prikazuje shranjene na pomnilniških napravah USB, ne da bi potrebovali osebni računalnik, in vgrajen zvočnik z močjo 10 W.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Montažni sistem

Svetlobni tok

5000 lm

Bluetooth

Ne

WiFi

Ne

Vgrajen zvočnik

Da


Lastnosti

Najmanjša razdalja projekcije

Največja razdalja projekcije

Najmanjša diagonala (inch)

30

Največja diagonala (inch)

300

Resolucija fotografij

Aspekt Ratio

Tehnologija

Laser LCD

Osvetlitev

Laser

Noise Level (dB)

37

Dynamic Contrast

300000:1

Barva

Bela


Vhodi in izhodi

Vhodi

Audio, Jack 3,5 mm (2 x), VGA

Izhodi

Jack 3,5 mm, USB, Ethernet, RJ45

USB

Da


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual, Remote Controller, Power Cable


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

240V


Mere in teža

Širina (cm)

39,9

Višina (cm)

11,5

Globina (cm)

34,8

Neto teža (kg)

7,2


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki