cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Panasonic RP-TCM360E Pink

Kompaktno ohišje z okroglim robom ušesnih slušalk TCM360 omogoča zelo udobno prileganje. Edinstveno dolga slušalka se prilega globoko v uho. Posebna pozornost je bila namenjena tudi kakovosti zvoka, za robustno predvajanje nizkih tonov iz 9 mm...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
24,20 €
25,60 €
- 5 %
Slušalke za v uho Panasonic RP-TCM360E Pink

Panasonic RP-TCM360E Pink

24,20 €
25,60 €
- 5 %

Koda izdelka: RP-TCM360E-P | ID: 1042120

Panasonic RP-TCM360E Pink

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompaktno ohišje z okroglim robom ušesnih slušalk TCM360 omogoča zelo udobno prileganje. Edinstveno dolga slušalka se prilega globoko v uho. Posebna pozornost je bila namenjena tudi kakovosti zvoka, za robustno predvajanje nizkih tonov iz 9 mm gonilne enote in dolga zvočna vrata. Poleg dobro uravnotežene, visokokakovostne gonilne enote 9 mm, se Long Sound Port tesno prilega ušesu s tesnim tesnilom, da pošlje močne nizke zvoke neposredno v uho. Kompaktna oblika z okroglim robom z dolgim ušesnim vstavkom TCM360 ima obliko okroglega roba, ki ima kompaktno velikost in se nežno prilega brez skrbi, da bi izpadli. Poseben dolg ušesni kos se tesno prilega ušesu in zmanjša uhajanje zvoka. Vrvica v obliki trikotnika se ne zaplete in je trpežna.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Tip zvočnika


Velikost

Dolžina kabla


Funkcije

Mikrofon

Da

Aktivno odpravljanje hrupa

Ne


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Impedanca

Barva glede na proizvajalca

Pink


Material

Konstrukcija


Konektorji

Konektor tipa A


Akustika

Občutljivos (dB)

93

Občutljivost


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Mere in teža

Teža (g)

14


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki