cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Prestigio ReVolt A7 Space Grey

Z uporabo Revolt A7 lahko polnite tri naprave hkrati. Deluje za kateri koli model iPhone ali AirPods, ima tudi vgrajen polnilec za Apple Watch. ReVolt A7 ima dovolj moči za vse te naprave: 10 W za pametne telefone, 5 W za slušalke in 2,5 W za ure....
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Brezžični polnilnik Prestigio ReVolt A7 Space Grey

Prestigio ReVolt A7 Space Grey

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: PCS107A_SG | ID: 1041844

Prestigio ReVolt A7 Space Grey

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Z uporabo Revolt A7 lahko polnite tri naprave hkrati. Deluje za kateri koli model iPhone ali AirPods, ima tudi vgrajen polnilec za Apple Watch. ReVolt A7 ima dovolj moči za vse te naprave: 10 W za pametne telefone, 5 W za slušalke in 2,5 W za ure. Poleg naprav Apple je ReVolt A7 združljiv tudi s katerim koli pripomočkom, ki podpira standard polnjenja Qi. Pozabite na zaplete kablov med polnjenjem! Dva telefona lahko celo brezžično vklopite, saj ima naprava vmesnik, ki to podpira (združljiv samo z iPhone 12 mini). LED lučka označuje, da so vaša naprava ali naprave popolnoma napolnjene. ReVolt A7 omogoča polnjenje treh naprav na enem mestu. Ponaša se tudi s kompaktno velikostjo in brez kablovskega delovanja, tako da ne bo zasedel veliko prostora na vaši mizi ali nočni omarici. Zaradi vseh teh prednosti je ReVolt A7 popolna rešitev za dom in pisarno ali običajno delovno mesto. ReVolt A7 lahko polni pametni telefon tudi v ohišju debeline do 4 mm. Ker lahko napravo postavite navpično ali vodoravno, lahko nadaljujete z gledanjem videoposnetkov med polnjenjem. Ni vam treba prekinjati pretakanja, medtem ko napajate pametni telefon. Če ste poznavalec minimalizma, bo ReVolt A7 popolna izbira za vas. Ohišje postaje je izdelano iz sive kovine, pristajalna površina naprave pa iz kaljenega stekla. Poleg tega je naprava zelo stabilna in ne bo zdrsnila in zdrsnila po površinah.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilen z

Apple AirPods, Apple Watch, Smartphone


Funkcije

Wireless Charging

Da

Število izhodov

3

Posebne lastnosti

Povezljivost

USB C

Number of Slots

3


Lastnosti

Barva

Srebrna


Pakiranje

Vsebina paketa

Manual, USB-C Cable, Adapter


Napajanje

Napetost

9V

Tok

2 A

Moč (Watt)

10

Napajanje

USB-C


Mere in teža

Širina (cm)

20,8

Globina (cm)

9,3

Višina (cm)

8


Država

Država izvora

Kitajska