Izberi državo za dostavo naročila

cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Pro-Ject X-Tension 9 SET High Gloss Olive

Xtension 9 Evolution vključuje vse naše izkušnje z oblikovanjem gramofonov iz več kot 20 let v majhni velikosti, ki se prilega standardnim avdio stojalom. Ohišje Xtension 9 je izdelano iz MDF polnjenega s kovinskim granulatom, ki daje visoko maso...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: X-T-9-HG-O-SET | ID: 1102631

Pro-Ject X-Tension 9 SET High Gloss Olive

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Xtension 9 Evolution vključuje vse naše izkušnje z oblikovanjem gramofonov iz več kot 20 let v majhni velikosti, ki se prilega standardnim avdio stojalom. Ohišje Xtension 9 je izdelano iz MDF polnjenega s kovinskim granulatom, ki daje visoko maso in je neresonančen. Magnetne noge, ki ločujejo glavno podnožje od podnožja, so združene s skupno maso gramofona 16 kg. S tema dvema magnetoma, nameščenima v nogah, gramofon praktično lebdi. Rezultat je edinstvena kombinacija načel oblikovanja 'mass loaded' in 'floating gramofon'. Namesto čiste kovine za glavni krožnik smo našli popolno zlitino, ki smo jo dušili s termoplastičnimi elastomeri (TPE). Poleg tega smo na vrh položili reciklirane vinilne plošče (ki delujejo kot popolna podloga) in spekli ta "sendvič", preden ga natančno uravnotežimo. Končni izdelek je nato deležen čudovitega težkega krožnika brez resonance, ki teče izjemno tiho na obrnjenem keramičnem krogličnem ležaju z magnetnim vzmetenjem. Xtension 9 Evolution vključuje 9-palčno ročico Evolution vrhunskega razreda.

Pro-Ject Audio Systems ponuja svoje vrhunske gramofone z vrhunskim 5pin > RCA kablom z neuravnoteženo roko ali – na zahtevo – z vrhunsko uravnoteženo 5pin > XLR povezavo s predojačevalnikom Pro-Ject Phono Box RS. Phono Box RS ponuja uravnotežene gramofonske vhode, kar zagotavlja vrhunske rezultate pri vrhunski reprodukciji vinila z uravnoteženim virom signala.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Pogon

Ročica

Montažni sistem

Sprememba hitrosti

Elektronski nadzor hitrosti

Efektivna dolžina ročice

Odstopanje hitrosti

Nihanje hitrosti


Lastnosti

Barva

Hitrost

Položaj na roki

Right

Ležaji

Barva glede na proizvajalca

High Gloss Olive


Pakiranje

Ponujena konfiguracija

Set


Napajanje

Napajanje

Adapter


Dodatki

Odjemna doza v paketu

Ne

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Efektivna teža ročice

Neto teža (kg)

18


Država

Država izvora

Češka


Priporočljivi dodatki