Izberi državo za dostavo naročila

Ni na voljo

Reloop Premium Large Controller Case DJ Kovček

Ko gre za prevoz vaše dragocene opreme, ne more biti kompromisov glede varnosti in zaščite. Reloop Premium Large Controller Case je idealna izbira za DJ-je, ki potrebujejo zanesljivo in varno torbico, ki lahko sprejme večje kontrolerje, kot so...
Ni na voljo
Ta izdelek ni na voljo. Priporočamo nastavitev spremljanja razpoložljivosti.

Koda izdelka: 246548 | ID: 1103045

Reloop Premium Large Controller Case DJ Kovček

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Ko gre za prevoz vaše dragocene opreme, ne more biti kompromisov glede varnosti in zaščite. Reloop Premium Large Controller Case je idealna izbira za DJ-je, ki potrebujejo zanesljivo in varno torbico, ki lahko sprejme večje kontrolerje, kot so Reloop Mixon 4 /Mixon 8 Pro, Roland DJ-8008, Pioneer DJ DDJ-SX3 / DDJ-800, Denon DJ MC7000.
Ti kovčki so izdelani iz trpežnega lesa in aluminija s teksturo črnega šesterokotnika, odpornega na praske, zato so narejeni tako, da trajajo. Imajo tudi metuljaste ključavnice in kotne slepe izreze, da bo vaša oprema varna in zavarovana med transportom. Poleg tega torbica vključuje pladenj za prenosni računalnik s pritrdilnimi elementi in vzmeten ročaj za prenašanje z vdolbino za enostavno in udobno prenašanje.
Reloop Premium Large Controller Case nudi DJ-jem trajno in varno rešitev za transport večjih kontrolerjev, kar zagotavlja varnost in zaščito dragocene opreme.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Barva

Barva glede na proizvajalca


Material

Material


Mere in teža

Širina (mm)

751

Globina (mm)

474

Height (mm)

198

Širina notranjosti (mm)

657

Notranja višina (mm)

89

Notranja globina (mm)

376


Država

Država izvora

Kitajska