Izberi državo za dostavo naročila

Prodaja končana

Reolink RLK8-820D4-A

Sistem varnostnih kamer ima 4 8MP pametne zaznavalce oseb / vozil, žične zunanje avdio PoE IP kamere in 8-kanalni 2TB HDD NVR za snemanje 24 ur na dan. Napajanje, video in zvok poteka prek enega samega PoE kabla, kar olajša namestitev. Kamere so...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: RLK8-820D4-A | ID: 417780

Reolink RLK8-820D4-A

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Sistem varnostnih kamer ima 4 8MP pametne zaznavalce oseb / vozil, žične zunanje avdio PoE IP kamere in 8-kanalni 2TB HDD NVR za snemanje 24 ur na dan. Napajanje, video in zvok poteka prek enega samega PoE kabla, kar olajša namestitev. Kamere so opremljene z 18 m 8Pin omrežnimi kabli, ki jih je mogoče neposredno priključiti na NVR. Uporabniki uživajo v preprosti nastavitvi brez dodatnih nakupov. Vsaka kamera v tem kompletu zajema videoposnetke ločljivosti 3840 x 2160 .. Jasno lahko vidite ključne podrobnosti, kot so obrazi, logotipi in številke ploščic. Z vgrajenim mikrofonom lahko kamere za dodatno stopnjo varnosti zajamejo tudi zvok iz okolice.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kamere lahko prepoznajo ljudi in vozila glede na njihove oblike. Prav tako lahko določi vrsto zaznavanja, ko vam pošilja opozorila. Ko pride do nevarnosti, boste takoj prejeli opozorila o gibanju prek potisnega obvestila aplikacije, e-pošte s fotografijo, NVR bo sprožil zvočni signal z uporabo funkcije brenčanja.

Z vgrajenim HDD 2TB in do 12TB prostora za shranjevanje ta nadzorni komplet PoE podpira istočasno neprekinjeno snemanje vseh kamer. Na voljo bodo celodnevni videoposnetki, ne da bi zamudili utrip.

Do prenosa v živo lahko dostopate na daljavo do sistema kamer. Bodite obveščeni o svojem domu in poslu kadar koli. Med predvajanjem celodnevnih videoposnetkov lahko tudi enostavno poiščete posnetek po datumu ali vrsti dogodka gibanja (zaznavanje človeka / vozila / zaznavanja gibanja).

Vsako kamero lahko nastavite tako, da snema neprekinjeno ali ko je zaznano gibanje ali po vašem urniku. Določite določeno območje in pustite, da kamera zazna samo dejavnosti znotraj njega in sproži opozorila, ki so resnično pomembna.

Sistem varnostnih kamer CCTV je mogoče razširiti na komplet z 8 kamerami z vsemi kamerami Reolink PoE IP brez kakršne koli težave z združljivostjo. Podprte IP kamere Reolink 8MP / 5MP / 4MP vključujejo: 410, 511, 520, 422, 522, 423, 510A, 810A, B800, D800 itd.

Z robustnim ohišjem in ohišjem lahko kamero IP66 postavite kamor koli na prostem ali v zaprtih prostorih, lahko pa vam zagotovijo zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi tudi v hladnem ali vročem podnebju.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip senzorja


Funkcije

Podprti formati


Lastnosti

Set

Da

Barva

Tehnologija

Snemalni medij

IP Zaščita

66

Resolucija fotografij


Pakiranje

Vsebina paketa

Video kamera, Connector, Manual, Predloga montažne luknje, Vijaki, Nadzorni znak, Waterproof Lid, Wrench


Mere in teža

Dimenzije

105x93 mm

Teža

466 g


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki