cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Rickenbacker 330/12

Električna, 12-strunska kitara iz serije 300 s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Narejena je iz kakovostnega lesa in ima topel, poln in bogat zvok. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa. Lestvica...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
Električna kitara Rickenbacker 330/12

Rickenbacker 330/12

2.989 €

Koda izdelka: RN3312JG | ID: 225635

Rickenbacker 330/12

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna, 12-strunska kitara iz serije 300 s pol-akustično obliko telesa in vrezkom. Narejena je iz kakovostnega lesa in ima topel, poln in bogat zvok. Telo kitare in vrat sta narejena iz javorjevega lesa, dlan pa iz roza lesa. Lestvica instrumenta je 629 mm, polmer 254 mm, vrat ima 24 prečk, širina matice pa 41,4 mm. Kitara je opremljena z dvema posnetkoma High Coin Hi-gain, Schallerjevo mehaniko in Bridge z zadnjim delom (z R logotipom), s kromiranim zaključkom. Kitara ima Mono izhod. Teža: 3,6 kg. Barva: Jetglo.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

12


Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki