cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Rickenbacker 4003

4,40
Električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Telo in vrat sta narejena iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisawood z 20...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
Električna bas kitara Rickenbacker 4003

Rickenbacker 4003

3.019 €

Koda izdelka: RN4003JG2 | ID: 225670

Rickenbacker 4003

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električni basguitar iz serije 4000, s trdnim ohišjem. Narejena je iz kakovostnega lesa in zagotavlja zvonjenje, močne višine in globoke nizke tone. Telo in vrat sta narejena iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisawood z 20 prečkami. Dolžina lestvice je 845 mm, polmer prstov je 254 mm, širina matice pa 42,9 mm. Opremljen je z dvema enoprostornikoma Coil, Mono in Stereo izhodom, Schaller deluxe strojno opremo ter RIC mostom in zadnjim delom v kromirani izvedbi. Izdelana je v barvi Jetglo.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

4


Lastnosti

Prednostna roka

Število prečk

20


Material

Ubiralka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,40

Sebastian F.

Splošni vtis

Datum
12.09.2017

Der Rock'n'Roll-Bass schlechthin; jedoch mit kleineren Schwachstellen welche den Eindruck angesichts des Preises doch etwas trüben: - Pickguardkanten z.T. scharfkantig - Saitenlage extrem hoch - Starke Output-Unterschiede zwischen den Tonabnehmern - Werkssaiten sind Schrott - Grundsetup von professioneller Seite sinnvoll

Zdeněk H.

Splošni vtis

Datum
05.09.2017

Pár týdnů jsem si na ní zvykal a přemýšlel, proč odejít od Fender Jazz Bass Special Duff McKagan signature. Hledal jsem, kam opřít pravý palec, musel jsem odšroubovat rezonanční kryt na kobylkovým snímačem a zvykat si na jiný tvar krku. Jsou dva důvody, proč jsem si ji přesto nakonec zamiloval: 1. Lemmy Kilmister (RIP) 2. Neuvěřitelně kvalitní a citlivé snímače, charkter zvuku a dloooouuuuhý sustain.