cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Rickenbacker 620

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Izdelana je iz kakovostnega lesa, telo pa temelji na inovativnem dizajnu iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Telo in vrat instrumenta sta izdelana iz javorjevega lesa. Vrat...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
2.239 €
Električna kitara Rickenbacker 620

Rickenbacker 620

2.239 €

Koda izdelka: RN620MG | ID: 225699

Rickenbacker 620

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Električna kitara iz serije 600, s trdnim telesom in vratnim koritom. Izdelana je iz kakovostnega lesa, telo pa temelji na inovativnem dizajnu iz petdesetih let prejšnjega stoletja. Telo in vrat instrumenta sta izdelana iz javorjevega lesa. Vrat je opremljen s palico palisanderja z 21 prečkami. Dolžina lestvice je 629 mm, polmer prstov je 254 mm, širina matice pa 41,4 mm. Opremljen je z dvema Hi-Gain pickapoma, kromirano strojno opremo, Schaller tunerjem, mono in stereo izhodom ter mostom in zadnjico z R logotipom. Proizvaja se v barvi Mapleglo.

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka


Država

Država izvora

ZDA


Priporočljivi dodatki