cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Rode BLIMP

5
Celotna dodatna oprema za pritrditev vetrobranskega stekla in udarcev za mikrofone RØDE NTG1, NTG2, NTG3, NTG4 in NTG4 + ter kateri koli zunanji mikrofon s puško do 325 mm (12 ¾ "). Zdaj je sistem vzmetenja Rycote Lyre, ki zagotavlja vrhunsko...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER  
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-01
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-01

Koda izdelka: BLIMP | ID: 220397

Rode BLIMP

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Celotna dodatna oprema za pritrditev vetrobranskega stekla in udarcev za mikrofone RØDE NTG1, NTG2, NTG3, NTG4 in NTG4 + ter kateri koli zunanji mikrofon s puško do 325 mm (12 ¾ "). Zdaj je sistem vzmetenja Rycote Lyre, ki zagotavlja vrhunsko vzmetenje in izolacijo mikrofona. Izdelana iz enega samega kosa trdoplastega termoplastičnega materiala Lyre zagotavlja vrhunsko akustično vzmetenje tradicionalnim elastičnim raztopinam in se ne bo nikoli obrabila, zasukala ali zaskočila. Ročaj dodatne opreme je bil tudi popolnoma preoblikovan, s čimer se je znatno zmanjšala teža izdelka, hkrati pa se je povečala ergonomija za ročno uporabo. Znotraj oprijema je mogami kabel Mogami s priključki Neutrik in Switchcraft CLR, ki se prek razvodne škatle razcepi na zelo prilagodljiv tanek kabel v notranjosti, da se čim bolj zmanjša prenos vibracij na mikrofon. Z lahkim dizajnom sistema ročajev in vzmetenja je novi dizajn več kot 25% lažji (550 g brez vgrajenega mikrofona ali DeadWombat). Dodatna oprema je pritrjena na kateri koli standardni drog droga s 3/8-palčnim navojem na dnu. Priloženi so vetrobransko steklo Dead Wombat, negovalna krtača in kabel za rep / obliž. Dimenzije: 285 x 490 x 125 mm. Teža: 550 g.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5