cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Rode NTG8

5
Kakovostni radiofrekvenčni mikrofon s puško, ki temelji na RØDE-jevem nagrajenem mikrofonu iz pištole NTG3 in ima večjo usmerjenost v širokem frekvenčnem odzivnem območju. Zaradi tega je popoln mikrofon za filmsko, televizijsko, športno in...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-05
Na zalogi 1 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-05

Koda izdelka: NTG8 | ID: 220396

Rode NTG8

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kakovostni radiofrekvenčni mikrofon s puško, ki temelji na RØDE-jevem nagrajenem mikrofonu iz pištole NTG3 in ima večjo usmerjenost v širokem frekvenčnem odzivnem območju. Zaradi tega je popoln mikrofon za filmsko, televizijsko, športno in zunanjo oddajo, delovanje v živo in katero koli profesionalno uporabo na daljavo. Tako kot NTG3 tudi mikrofon odlikuje nizek samodejni hrup, naravni zvok brez obarvanja tako na osi kot zunaj njega in tehnologijo RF pristranskosti, ki zagotavlja, da je skoraj popolnoma odporen na okolje z visoko vlažnostjo, kar bi lahko povzročilo, da se drugi kondenzatorski mikrofoni ne bi mogli obvarovati. Dokončan je v črni črni barvi in ima posebej zasnovan udarni nosilec (SM8), ki je izdelan za zagotavljanje odlične izolacije hrupa pri upravljanju, upravljanja s kabli in vsestranskih možnosti pritrditve mikrofona. Vključen je tudi robusten aluminijast valj, ki zagotavlja zaščito mikrofona pri prevozu ali skladiščenju. Vetrobransko steklo WSNTG8 dopolnjuje paket, ki zagotavlja lahko zaščito okolja. Frekvenčno območje: 40 Hz-20 kHz. Izhodna impedanca: 25 Ohm. Največji SPL: 124 dB SPL (pri 1 kHz, 1% THD v 1kOhm obremenitvi). Najvišja izhodna raven: 8,2 mV. Občutljivost: -20,0 dB na 1 V / Pa (97,5 mV pri 94 dB SPL) +/- 2 dB pri 1kHz. Ekvivalentna raven hrupa (tehtana A): 8 dB-A. Dimenzije: 559 x 19 mm. Teža: 345 g.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Uporaba


Funkcije

Usmerjene značilnosti


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Impedanca (Ohm)

25

Barva glede na proizvajalca

Black


Akustika

Občutljivos (dB)

-20

Raven zvočnega tlaka (SPL)


Pakiranje

Ponujena konfiguracija


Mere in teža

Teža (g)

345


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 10 uporabniških recenzij:

5

Anonimno

Splošni vtis

Datum
12.03.2015
Ocenjena varianta

Das Mikrofon hat für den Preis eine überzeugende Leistung.Ich würde mir dieses Mikro jeder Zeit noch einmal bestellen

burt m.

Splošni vtis

Datum
05.07.2023
Ocenjena varianta

Very clean audio for field recording work. Well priced for the quality. The construction is solid, the connector is good quality and it's light for booming. I use two of these on a long boom without too much fatigue.