cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Roland JD-Xi

4,70
Interaktivni sintetizator z edinstvenim analognim / digitalnim zvočnim mehanizmom za križanje, 37 mini tipk, vgrajenim sekvenčnikom vzorcev in vokalnim FX-om, ki zagotavlja najboljše iz obeh svetov: topel, gladek odziv klasičnega analognega ter...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06

Koda izdelka: JD-XI | ID: 219800

Roland JD-Xi

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Interaktivni sintetizator z edinstvenim analognim / digitalnim zvočnim mehanizmom za križanje, 37 mini tipk, vgrajenim sekvenčnikom vzorcev in vokalnim FX-om, ki zagotavlja najboljše iz obeh svetov: topel, gladek odziv klasičnega analognega ter jasnost in vsestranskost sodobnega digitalnega. Novo razviti monofonski analogni sintetični odsek vsebuje žage, trikotnike in kvadratne valovne oblike z impulzno širinsko modulacijo in analognim filtrom ter neodvisnim podcilatorjem za nizko zmogljivost. Dva digitalna sintetična oddelka ponujata široko paleto visokokakovostnih sintetičnih tonov SuperNATURAL, vključno z blazinicami, strunami, električnim klavirjem, zvočnimi učinki in številnimi drugimi. Sekvencer ponuja štiri ločene skladbe - dva digitalna sintetična dela, analogni sintetizator in bobne - kar uporabniku omogoča, da ustvari bogato zveneče zanke za kateri koli žanr. Na voljo sta način snemanja v realnem času in korak, skupaj s posebnim načinom TR-REC za programiranje v slogu Rolandovih klasičnih bitboxov serije TR. Med izvedbo je enostavno predvajati vzorce in prilagajati zvoke, vnaprej pa je vgrajenih veliko prednastavljenih vzorcev, ki se takoj zataknejo. Sintetizator je opremljen z različnimi dinamičnimi bobnarskimi kompleti in zagotavlja kakovostne ritme, ki ustrezajo vsakemu utoru. Vključeni so številni tipi elektronskih in zvočnih kompletov, razporeditve instrumentov bobna pa so priročno označene nad tipkami za hitro identifikacijo. Komplete lahko prilagodite tudi za katero koli glasbo tako, da prilagodite parametre filtra, ovojnice, tona in posode na posamezne zvoke bobna. Instrument vključuje štiri odseke s hkratnimi učinki za izboljšanje kakršnega koli zvoka. Učinek 1 in 2 ponujata izbirne možnosti obdelave, kot so Bit Crusher, Slicer in Ring Mod, medtem ko namenski odseki Delay in Reverb olajšata obdajanje zvokov v prostornem ambientu. Vsak odsek učinkov lahko vklopite / izklopite ločeno za tri sintetične odseke in bobne, kar uporabniku omogoča, da mešanico oblikuje s številnimi kreativnimi kombinacijami. Spletno mesto knjižnice zvokov Axial poleg tega ponuja vedno večji izbor brezplačnih novih zvokov in vzorcev za sintetizator. Aksialno so predstavljeni tudi številni drugi Rolandovi sintetizatorji, ki so jih ustvarili vrhunski inženirji in vodilni umetniki elektronske glasbe. Sintetizator ima trmast, visokokakovosten mikrofon za gosje vratove, ki zabavi prinese še več zabave. Z uporabo Vocoderja lahko uporabnik poje v mikrofon in nadzira ton in višino zvoka prek zvokov, ki se predvajajo na tipkovnici. Z AutoPitch je enostavno doseči pretirane, robotske glasovne zvoke, ki so pogosti v današnjem slogu popa in elektronske glasbe. Na voljo je tudi funkcija Auto Note, ki uporabniku omogoča, da "poje" sintetične zvoke JD-Xi, ne da bi se dotaknil tipkovnice.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Keyboard Synthesizer


Funkcije

Aftertouch

Ne

Envelope

ADSR

Oscillators

2

Modulacija

Da

Arpeggiator

Da

Vrste učinkov

MIDI interface

Da

Bluetooth

Ne


Lastnosti

Število tipk

37

Tipkovnica

Touch Sensitive

Velikost tipkovnice

Mini

Polifonija

129

Sound Engine

Pitch bend

Da

Snemalni medij

Barva


Vhodi in izhodi

Izhod za slušalke

Da

Pedal Inputs

Ne

USB MIDI

Da

USB to Device

Ne

USB to Host

Da


Efekti

Filter

Da

Sekvencer

Da


Pakiranje

Ponujena konfiguracija

Standardna ponudba

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje

Adapter


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Širina (cm)

57,5

Višina (cm)

8,5

Globina (cm)

24,5

Teža

2,2 kg

Neto teža (kg)

2,2


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 10 uporabniških recenzij:

4,70

Antonin P.

Splošni vtis

Datum
01.02.2022

Je fakt vynikající a kreativní - moc se mi líbí - 2 synth , 1 analog synth a drums pohromadě + fce vocoderu s mikrofonem - prostě super kombinace a možnosti - a za mě určitě palec nahoru ! ... :)

Heureka.cz

Splošni vtis

Datum
20.03.2021

Doporučuje produkt

Hned po vybalení potěší oko i duši skvělý design. Rozsah funkcí+zvuk naplní očekávání a odpovídá ceně. Kvalita zpracování = Roland. Minikeys jsou menší handicap stroje, však pro tvorbu a kouzlení se stovkami zvuků vyhovuje. Vstup pro guitar,resp. jeho výstup nepříliš použitelný, spíše jako zajímavý doplněk. Není to však guitar synth. Poměr cena x výkon předčil očekávání. Tradičně nejslabší místo= manual. Nahradí ho zábavné a tvůrčí studium :-)

Plusy: design, funkce, cena

Rolf S.

Splošni vtis

Datum
05.12.2018

Dieser kleine Roland Synthi beweisst einmal mehr dass Roland eine absolute Topmarke ist!!! Die Sounds klingen knackig und sehr bombastisch ein echtes muss für jeden Keyboard und Synthifreak. Der eingebaute Analogsynthteil macht das Gerät zudem echt zum must have in der Synthiwelt. Zudem runden die sehr guten Vocoder Funktionen mit dem genialen Mikrofon das Erscheinungsbild eines guten Lowpreis Synthis ab. Ich kann allen nur dieses kleine Powerpacket empfehlen. Das einzige Manco finde ich die Minitastatur, zwar ist sie gut zu spielen aber eben wegen der Tastengrösse kommt man halt schnell mal auf eine falsche Taste, dennoch jedes Gerät hat halt ein Manco, allerdings machen meine oben erwähnten Features dieses Manko vollkommen weg. Daumen hoch ich würde es wieder kaufen.

radomil d.

Splošni vtis

Datum
08.05.2017

Po měsíci zkoumání a lehkém hraní mi praskla klávesa (D uprostřed). ve skupině Roland JD-Xi na FB , zjištěno více uživatelů .(většinou E uprostřed) Reklamace u servisu zastoupení Roland v Cz ,neuznána , oprava 5 týdnů 780kč. Jinak je to dobrá mašinka , mnoho možností , krásné zvuky.