cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Roy Benson CB 418 Bb klarinet

Klarinet Roy Benson CB 418 Bb je instrument vrhunske kakovosti, zasnovan za napredne igralce. Vsebuje sistem Boehm, ohišje iz lesa grenadilla in tipke iz nikljevega srebra, ki so posrebrene. Ta klarinet z 18 tipkami in 6 obroči ponuja široko...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Bb klarinet Roy Benson CB 418 Bb klarinet

Roy Benson CB 418 Bb klarinet

799 €

Koda izdelka: RB700.471 | ID: 225543

Roy Benson CB 418 Bb klarinet

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Klarinet Roy Benson CB 418 Bb je instrument vrhunske kakovosti, zasnovan za napredne igralce. Vsebuje sistem Boehm, ohišje iz lesa grenadilla in tipke iz nikljevega srebra, ki so posrebrene. Ta klarinet z 18 tipkami in 6 obroči ponuja široko paleto glasbenih možnosti. Paket vsebuje ustnik z ligaturo in pokrovčkom ter zaščitno torbico za lažji transport.

Ključne funkcije:

  • Bb klarinet: CB 418 je Bb klarinet, priljubljena izbira med klarinetisti zaradi svoje vsestranskosti in široke uporabe v različnih glasbenih žanrih.
  • Sistem Boehm: Klarinet sledi sistemu Boehm, ki je znan po svojem učinkovitem in sodobnem mehanizmu tipk, ki igralcem olajša izvajanje kompleksnih pasaž.
  • Grenadilla Wood Body: Telo instrumenta je izdelano iz grenadilla lesa, visokokakovostnega in resonančnega materiala, ki je pogosto priljubljen pri profesionalnih klarinetih.
  • Tipke iz nikljevega srebra: tipke so izdelane iz nikljevega srebra, ki zagotavljajo vzdržljivost in svetel ton, medtem ko so posrebrene za dodatno zaščito in estetsko privlačnost.
  • 18 tipk, 6 obročev: CB 418 z 18 tipkami in 6 obročki naprednim igralcem ponuja široko paleto not in razširjene zmogljivosti igranja.
  • Priložen ustnik: Klarinet je opremljen z ustnikom, ligaturo in pokrovčkom, kar zagotavlja, da imajo igralci vse bistvene komponente za takojšnji začetek igranja.
  • Zaščitna torbica: Paket vključuje torbico, ki zagotavlja varnost instrumenta med transportom in shranjevanjem.

Klarinet Roy Benson CB 418 Bb je zanesljiv in profesionalen inštrument, primeren za izkušene klarinetiste, ki želijo dvigniti svojo zmogljivost in glasbeni izraz.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Metoda tuninga

Bb


Lastnosti

Zaklopke


Material

Trup

Grenadilla


Pakiranje

Vsebina paketa


Dodatki

Kovček/torba vklj.


Država

Država izvora

Nemčija


Priporočljivi dodatki