cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Sabian 15005XEBP HHX Evolution Promotional 14/16/18/20 Činelski set

Cimbalni komplet iz serije HHX Evolution, ki krepi bobenski komplet s hrustljavim, avtoritativnim zgornjim delom in daje temnejši, sodoben zvok činele. Čimbale serije HHX Evolution so narejene iz bronaste zlitine B20, da bi delovale skupaj, krog...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: SAB 15005XEBP | ID: 219244

Sabian 15005XEBP HHX Evolution Promotional 14/16/18/20 Činelski set

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Cimbalni komplet iz serije HHX Evolution, ki krepi bobenski komplet s hrustljavim, avtoritativnim zgornjim delom in daje temnejši, sodoben zvok činele. Čimbale serije HHX Evolution so narejene iz bronaste zlitine B20, da bi delovale skupaj, krog pa so okrogle s pristnim sijajem. Čimbale s svojim toplim, eksplozivnim odzivom zagotavljajo izjemen kroj in štrlečnost. Ta komplet odlikuje čist in prodoren 14-palčni HHX Evolution hi-klobuk, 16-palčni Evolution HHX z eksplozivnim udarcem, 18-palčni HHX Evolution) -Zone učinek činele in 20-palčni HHX Evolution vožnja z živahno ločljivostjo in rezanjem zvona.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Cymbal Set


Lastnosti

Serije

HHX

Set

Da


Material

Konča

Zlitina

B20


Pakiranje

Sestava kompleta


Mere in teža

Premer

14", 16", 18", 20"

Debelina


Država

Država izvora

Kitajska