cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Hellraiser Hybrid C-7 Trans Black Burst

7-strunska električna kitara iz serije Hellraiser Hybrid, ki ima Super ST iz mahagonijevega telesa, oblikovanega na vrhu ST in večplastno vezavo iz ogljikovih vlaken, in tridelni javorski vrat iz trdega dela z ojačanimi palicami iz ogljikovih...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: HRHYBRIDC7-TBB | ID: 219072

Schecter Hellraiser Hybrid C-7 Trans Black Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

7-strunska električna kitara iz serije Hellraiser Hybrid, ki ima Super ST iz mahagonijevega telesa, oblikovanega na vrhu ST in večplastno vezavo iz ogljikovih vlaken, in tridelni javorski vrat iz trdega dela z ojačanimi palicami iz ogljikovih vlaken. Vrat ima izredno tanek profil "Ultra Access" v obliki črke C in dvosmerno nastavljivo palico s 4-milimetrsko matico Allen, opremljen pa je z ebenovinasto ploščo z 12 "-16" sestavljenim polmerom, 24 X-Jumbo lokvic, stranske pikarske oznake, ki svetijo v temi in izravnani matični biser / obrnjeni pik z gotskim križem ob 12. stisku. Dolžina lestvice je 673 mm, širina matice pa 48 mm. Kitara je opremljena z EMG 57-7H humbucker pickup z brušenim črnim kromiranim pokrovom v položaju mostu in EMG 66-7H humbucker pickup z brušenim črnim kromiranim pokrovom v položaju vratu in 9V vtičnim oddelkom za baterijo. Zvok lahko nastavite z dvema gumbom za glasnost in enim tonom ter tristranskim stikalom. Druge značilnosti vključujejo matico matice Graph Tech XL Black Tusq, 7-stružni TPM most TonePros s konfiguracijo karoserije z vrvico, Schecter zaklepanje tunerjev, črno kromirano strojno opremo, vključno s kovinskimi gumijastimi gumbi z nastavljenimi vijaki in Ernie Ball Regular Slinky 7 strun (. 009, .011, .016, .026, .036, .046, .052). Trans Black Burst zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

7


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Konfiguracija odjemnikov

HH

Število prečk

24

Vratu profil

Elektronika

Mostič/tremolo

Ne

Barva glede na proizvajalca

Trans Black Burst


Material

Trup

Vrhnja plošča

Vrat

Ubiralka


Dodatki

Kovček/torba vklj.

Ne


Mere in teža

Ubiralka radius

16"

Velikost prečk

Širina sedla (mm)

48


Država

Država izvora

Južna Koreja