cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Hellraiser Hybrid C-8 Trans Black Burst

8-strunska električna kitara iz serije Hellraiser Hybrid, ki vsebuje Super ST iz mahagonijevega telesa, oblikovanega na vrhu ST in večplastno vezavo iz ogljikovih vlaken, in vgrajen tridelni javorski vrat z ojačitvenimi palicami iz ogljikovih...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (2).
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: HRHYBRIDC8-TBB | ID: 219074

Schecter Hellraiser Hybrid C-8 Trans Black Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

8-strunska električna kitara iz serije Hellraiser Hybrid, ki vsebuje Super ST iz mahagonijevega telesa, oblikovanega na vrhu ST in večplastno vezavo iz ogljikovih vlaken, in vgrajen tridelni javorski vrat z ojačitvenimi palicami iz ogljikovih vlaken. Vrat ima izredno tanek profil "Ultra Access" v obliki črke C in dvosmerno nastavljivo palico s 4-milimetrsko matico Allen, opremljen pa je z ebenovinasto ploščico s polmerom 20 "/ 508 mm, 24 X-Jumbo stranskimi pikami markerji, ki svetijo v temi in biserni odmik / obrnjena pikica z gotskim križem ob 12. stisku. Dolžina lestvice je 711 mm, širina matice pa 54 mm. Kitara je opremljena z EMG 57-8H humbucker pickup z brušenim črnim kromiranim pokrovom v položaju mostu in EMG 66-8H humbucker pickup z brušenim črnim kromiranim pokrovom v položaju vratu in 9V vtičnim oddelkom za baterijo. Zvok lahko nastavite z dvema gumbom za glasnost in enim tonom ter tristranskim stikalom. Druge funkcije vključujejo matico matice Graph Tech XL Black Tusq, Hipshot Hardtail (.125) s konfiguracijo karoserije z vrvico, Schecter zaklepne nastavitve, črno kromirano strojno opremo, vključno s kovinskimi ročaji z nastavljenimi vijaki in Ernie Ball 8-vrvico Skinny Top Niz za težke spodnje vrvice (# 2624; .009, .012, .016, .026, .036, .046, .064, .080). Trans Black Burst zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

8


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Število prečk

24

Vratu profil

Barva glede na proizvajalca

Trans Black Burst


Material

Trup

Vrat

Ubiralka


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

711

Velikost prečk

Širina sedla (mm)

54


Država

Država izvora

Južna Koreja