cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Schecter Hellraiser Hybrid Tempest LH Trans Black Burst

Leva ročna električna kitara iz serije Hellraiser Hybrid, ki vsebuje PRS mahagonski nadgraden zgornji del in večslojno vezavo iz karbonskih vlaken ter tri-delni javorski vrat. Vrat ima izredno tanek profil "Ultra Access" v obliki črke C in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: HRHYBRIDTEMPLH-TBB | ID: 219077

Schecter Hellraiser Hybrid Tempest LH Trans Black Burst

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Leva ročna električna kitara iz serije Hellraiser Hybrid, ki vsebuje PRS mahagonski nadgraden zgornji del in večslojno vezavo iz karbonskih vlaken ter tri-delni javorski vrat. Vrat ima izredno tanek profil "Ultra Access" v obliki črke C in dvosmerno nastavljivo palico s 4-milimetrsko matico Allen, opremljen pa je z ebenovinasto ploščo s sestavljenim polmerom 12 "-16", 22 X-Jumbo podboji in matični biserni zamaknjeni / obrnjeni pik z gotskim križem na 12. stopnji. Dolžina lestvice je 628 mm, širina matice pa 42 mm. Kitara je opremljena z nabiralnikom EMG 57 humbucker z brušenim črnim kromiranim pokrovom v položaju mostu in EMG 66 picburom s krtačo iz brušenega črnega kromiranega pokrova v položaju vratu ter 9V vtičnim baterijskim oddelkom. Zvok lahko nastavite s pomočjo dveh gumbov za glasnost in dva tona ter s tristranskim stikalom. Druge značilnosti vključujejo matico matice Graph Tech XL Black Tusq, most TonePros T3BT TOM s konfiguracijo karoserije z vrvico, Schecter zaklepanje tunerjev, črno kromirano strojno opremo, vključno s kovinskimi gumijastimi ročaji z nastavljenimi vijaki in Ernie Ball Regular Slinky set (# 2221; .010 -0.046). Trans Black Burst zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Število prečk

22

Vratu profil

Barva glede na proizvajalca

Trans Black Burst


Material

Trup

Ubiralka


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

628

Ubiralka radius

16"

Velikost prečk

Širina sedla (mm)

42


Država

Država izvora

Južna Koreja