cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Sela SE036 Palice za perkusije

4,65
Čopiči Sela Cajon so bistvenega pomena za vse igralce cajona, ki želijo iz svojih instrumentov iztržiti poln zvočni potencial. Čopiči, razviti v tesnem sodelovanju z našimi umetniki Sela, imajo odlično praktičnost in so zelo vsestranski. Nekoliko...
Na zalogi 2 kos
Pošljemo 27.05.2024 ,
2024-05-30
17,40 €
Palice za perkusije Sela SE036 Palice za perkusije

Sela SE036 Palice za perkusije

17,40 €

Koda izdelka: SE036 | ID: 226840

Sela SE036 Palice za perkusije

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Čopiči Sela Cajon so bistvenega pomena za vse igralce cajona, ki želijo iz svojih instrumentov iztržiti poln zvočni potencial. Čopiči, razviti v tesnem sodelovanju z našimi umetniki Sela, imajo odlično praktičnost in so zelo vsestranski. Nekoliko večja teža ščetk Sela Cajon ponuja več udarcev in bolj izrazit bas kot primerljivi modeli drugih proizvajalcev. Skratka, čopiči Sela Cajon so pravi bas čudeži. Dva nastavljiva gumijasta obroča ponujata izjemno niansirane možnosti prilagajanja, od poudarjenega in basovskega sloga igranja do klasičnih tehnik krtačenja, vse je mogoče. Najlonske palice so na dnu mehke in trše v smeri ročaja. Glede na kot udarca obstajajo neskončne zvočne variacije. Nekoliko večja teža čopičev Sela Cajon ponuja bolj udarec in bolj izrazit bas. "Spodnji pokrovček" na ročaju se lahko uporablja za dodatne tehnike igranja.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

250 najlonskih palic Ročaj iz masivnega javorjevega lesa Z gumijastim premazom za dodaten oprijem Z dvema gumijastima obročkoma za nastavitev stopnje trdote "Spodnji pokrov" na ročaju za dodatne tehnike igranja Idealno za vse tehnike krtačenja in udarcev Dolžina: 13,8 "

Parametri in specifikacija

Primerno za

Lastnosti

Barva


Mere in teža

Dolžina (cm)

35


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 23 uporabniških recenzij:

4,65

Branislav C.

Splošni vtis

Datum
24.04.2023

Viac menej sa predávajú dva druhy metličiek na Cajon takéto sú OK, spokojnosť.

Danila A.

Splošni vtis

Datum
14.01.2022

Super

Vít E.

Splošni vtis

Datum
23.04.2023
Ocenjena varianta

Na cajonu příjemné

Miroslav N.

Splošni vtis

Datum
01.05.2024
Ocenjena varianta

Velká paráda za rozumný peníz. Příjemné do ruky, dobře řešená regulace tuhosti úhozu

Viktor B.

Splošni vtis

Datum
17.02.2024
Ocenjena varianta

Kényelmes fogású ütő.