cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Sennheiser MKH 416 P48U

Kompakten mikrofon z mikrofonom s puško s puško, ki je zasnovan posebej za film, radio in televizijo, zlasti za zunanje oddajanje. Tudi s kompaktno zasnovo zagotavlja odlično usmerjenost, visoko artikulacijo soglasja in zavračanje povratnih...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 10 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
886 €
975 €
- 9 %
Na zalogi 10 kos
Pošljemo danes ,
2023-12-06
886 €
975 €
- 9 %

Koda izdelka: 1511 | ID: 220034

Sennheiser MKH 416 P48U

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompakten mikrofon z mikrofonom s puško s puško, ki je zasnovan posebej za film, radio in televizijo, zlasti za zunanje oddajanje. Tudi s kompaktno zasnovo zagotavlja odlično usmerjenost, visoko artikulacijo soglasja in zavračanje povratnih informacij. Ta častitljiv mikrofon ima kratko cevko za motnje, zaradi imunske zaščite RF kondenzatorja je zelo odporen proti vlagi. Odlikuje ga visoka usmerjenost, nizek lastni hrup, visoka artikulacija soglasja in zavračanje povratnih informacij, vendar brez težav obvladuje težke zunanje pogoje snemanja in poročanja. Mikrofon ponuja hiperkardioidni vzorec nabiranja pri nizki in srednji frekvenci, vendar se približa lobarnemu vzorcu nad 2 kHz. Na voljo je z vetrobranskim steklom MZW415. Frekvenčni odziv: 40 Hz-20 kHz. Občutljivost v prostem polju, brez obremenitve: 25 mV / Pa +/- 1 dB. Nominalna impedanca: 25 Ohm. Enakovredna raven hrupa: 13 dB. Najvišji zvočni tlak (pasiven): 130 dB. Dimenzije: 19 x 250 mm. Matte Black zaključek.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Uporaba


Funkcije

Usmerjene značilnosti


Lastnosti

Frekvenčni razpon

Impedanca (Ohm)

25


Vhodi in izhodi

USB

Ne


Akustika

Občutljivos (dB)

-32


Pakiranje

Vsebina paketa


Mere in teža

Teža (g)

175


Država

Država izvora

Kitajska