cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Soundcraft Mini Stagebox 32R Stagebox

Analogni mešalnik, nameščen na stojalo, iz serije Mini Stagebox, ki ponuja enostavno rešitev za stopnjo povezljivosti, saj ponuja možnost nižjih stroškov za številne sisteme, pri katerih modularnost in nastavljivost večjih sistemov ni potrebna....
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave.
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.

Koda izdelka: MINI-STAGE-BOX-32R | ID: 220296

Soundcraft Mini Stagebox 32R Stagebox

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Analogni mešalnik, nameščen na stojalo, iz serije Mini Stagebox, ki ponuja enostavno rešitev za stopnjo povezljivosti, saj ponuja možnost nižjih stroškov za številne sisteme, pri katerih modularnost in nastavljivost večjih sistemov ni potrebna. Omogoča 32 analognih vhodov in 8 analognih linijskih izhodov s 4 pari AES izhodov, kar zagotavlja skupno vhodno / izhodno zmogljivost 32 vhodov in 16 izhodov. Povezuje se s katero koli konzolo Soundcraft Si Expression, Si Compact, Si Performer, Si Series in Vi Series prek kartice MADI, ki je nameščena na reži za opcijsko kartico, vsebuje pa tudi celoten PSU, tako da je popolnoma samostojen in udobno sedi. odrska stran. Konzola je priložena nameščeni kartici stagebox in ustrezni kartici za konzolo serije Si (MADI kartice konzole Vi se prodajajo posebej).

Parametri in specifikacija

Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska