cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

SoundToys Crystallizer 5 (Digitalni izdelek)

Crystallizer proizvajalca Soundtoys je nezemeljski ustvarjalni učinek, ki manipulira zvok z edinstveno kombinacijo premika višine in obrnjenega odmeva. Presega običajne učinke odmeva in ustvarja vrtinčasto, glitchy zvočno pokrajino, ki instrumente...
Prenesi zdaj
142,41 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom SoundToys Crystallizer 5 (Digitalni izdelek)

SoundToys Crystallizer 5 (Digitalni izdelek)

142,41 €

Koda izdelka: 1043-24 | ID: 1128073

SoundToys Crystallizer 5 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Crystallizer proizvajalca Soundtoys je nezemeljski ustvarjalni učinek, ki manipulira zvok z edinstveno kombinacijo premika višine in obrnjenega odmeva. Presega običajne učinke odmeva in ustvarja vrtinčasto, glitchy zvočno pokrajino, ki instrumente spremeni v nekaj povsem novega.


Ključne funkcije:

Pitch Shifting Granular Echo: Crystallizer razdeli vaš zvok na drobne fragmente, manipulira z njihovo višino in jih nato predvaja v obratnem vrstnem redu. Ta postopek ustvari očarljiv, teksturni učinek, ki lahko vsakemu zvoku doda globino in gibanje.

Značaj stare šole: za razliko od sodobnih menjalnikov višine, Crystallizer uporablja algoritem v starinskem slogu za lo-fi zvok, bogat z artefakti, ki vbrizga takojšen značaj in odločnost.

Takojšen navdih: Crystallizerjev intuitiven nadzor omogoča hitro eksperimentiranje in oblikovanje zvoka. Raziščite obsežno zvočno paleto z le nekaj kliki.

S Crystallizerjem spremenite svoje instrumente v vrtinčaste zvočne teksture.


PRENESI: https://www.soundtoys.com/authorize/