cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

SoundToys Devil-Loc Deluxe 5 (Digitalni izdelek)

Devil-Loc Deluxe podjetja Soundtoys je vtičnik, zasnovan za ustvarjanje ogromnih, agresivnih zvokov bobnov. Temelji na starodobnem omejevalniku Shure Level-Loc, ki se je prvotno uporabljal v sistemih za obveščanje javnosti. Ustvarjalni avdio...
Prenesi zdaj
94,62 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom SoundToys Devil-Loc Deluxe 5 (Digitalni izdelek)

SoundToys Devil-Loc Deluxe 5 (Digitalni izdelek)

94,62 €

Koda izdelka: 1043-32 | ID: 1128079

SoundToys Devil-Loc Deluxe 5 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Devil-Loc Deluxe podjetja Soundtoys je vtičnik, zasnovan za ustvarjanje ogromnih, agresivnih zvokov bobnov. Temelji na starodobnem omejevalniku Shure Level-Loc, ki se je prvotno uporabljal v sistemih za obveščanje javnosti. Ustvarjalni avdio inženirji so odkrili njegov edinstven značaj in ga izkoristili za močne učinke kompresije bobna.


Ključne funkcije:

  • Ekstremna kompresija: Devil-Loc Deluxe zagotavlja močno kompresijo v vašem obrazu, ki napihne vaše bobne in vašemu miksu doda težo in prisotnost.
  • Vintage Vibe: Ohranja trden, obarvan zvok originalne strojne opreme, vašim bobnom vliva pridih starinskega značaja.
  • Control the Beast: Za razliko od prvotnega vtičnika Devil-Loc, Devil-Loc Deluxe ponuja dodatne kontrole, kot sta Mix in Darkness, za natančno nastavitev učinka in ukrotitev njegovih agresivnih tendenc. Izbirni časi sprostitve zagotavljajo nadaljnji nadzor nad obnašanjem stiskanja.
  • Popoln za Drum Buses: Devil-Loc Deluxe je idealen za obdelavo celotnih kompletov bobnov, kar takoj doda udarec in moč vaši ritem sekciji.


PRENESI: https://www.soundtoys.com/authorize/