cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

SoundToys PhaseMistress 5 (Digitalni izdelek)

PhaseMistress podjetja Soundtoys zajame bistvo legendarnih učinkov fazerja in jih vnese v zmogljiv vtičnik. Zagotavlja vse od subtilnih faznih vrtincev do globokih, utripajočih tekstur, kot nalašč za dodajanje gibanja in značaja vašim...
Prenesi zdaj
94,62 €
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom SoundToys PhaseMistress 5 (Digitalni izdelek)

SoundToys PhaseMistress 5 (Digitalni izdelek)

94,62 €

Koda izdelka: 1043-29 | ID: 1128077

SoundToys PhaseMistress 5 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

PhaseMistress podjetja Soundtoys zajame bistvo legendarnih učinkov fazerja in jih vnese v zmogljiv vtičnik. Zagotavlja vse od subtilnih faznih vrtincev do globokih, utripajočih tekstur, kot nalašč za dodajanje gibanja in značaja vašim instrumentom.


Ključne funkcije:

  • Bogat analogni fazni premik: PhaseMistress natančno modelira klasične analogne fejzerje, pri čemer v vaše zvoke vnese njihovo toplino, sočnost in značaj.
  • Tempo-Locked LFO: Ustvarite vrtinčaste fazne učinke, ki se povežejo z vašo glasbo za čvrst in profesionalen zvok. Izberite subtilne fazne premike ali sprostite dramatične zamahe za največji učinek.
  • Več stopenj za zapletene tonske premike: PhaseMistress ponuja različne konfiguracije stopenj, kar vam omogoča ustvarjanje zapletenih faznih tekstur in edinstvenih zvočnih učinkov.
  • Vintage Analog Vibe: Dodajte pridih klasičnega vzdušja z namenskim načinom Vibe PhaseMistress, popolnim za poustvarjanje iskanih zvokov ikoničnih posnetkov.
  • PhaseMistress: Preoblikujte svoj zvok z vrtinčastimi analognimi faznimi teksturami.


PRENESI: https://www.soundtoys.com/authorize/