cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija
Novo

SoundToys Radiator 5 (Digitalni izdelek)

Radiator proizvajalca Soundtoys je vtičnik z dvojno funkcijo, ki vašemu zvoku vnese toploto cevi in ​​značaj. Združuje modeliran klasični cevni vhodni kanal z vsestranskim izenačevalnikom, ki je kot nalašč za popestritev katerega koli instrumenta...
Prenesi zdaj
37,22 €
92,62 €
- 59 %
Pošiljamo elektronsko
Programski FX procesor z vtičnikom SoundToys Radiator 5 (Digitalni izdelek)

SoundToys Radiator 5 (Digitalni izdelek)

37,22 €
92,62 €
- 59 %

Koda izdelka: 1043-33 | ID: 1128080

SoundToys Radiator 5 (Digitalni izdelek)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Radiator proizvajalca Soundtoys je vtičnik z dvojno funkcijo, ki vašemu zvoku vnese toploto cevi in ​​značaj. Združuje modeliran klasični cevni vhodni kanal z vsestranskim izenačevalnikom, ki je kot nalašč za popestritev katerega koli instrumenta ali dodajanje tistega iskanega "Motown" zvoka.


Dvojna funkcionalnost:

  • Cevni vhodni kanal: Radiator posnema legendarni cevni mešalnik Altec 1567A in vašemu zvoku dodaja bogate harmonike in subtilno analogno nasičenost.
  • Oddelek EQ: Vgrajeni EQ omogoča natančno oblikovanje tonov, kar dodatno izboljša zvočne možnosti toplote cevi.


Ključne funkcije:

  • Modelirani cevni zvok: Radiator zajame bistvo klasične cevne opreme, ki daje topel in uglajen značaj vokalom, kitaram, basu in več.
  • Načini Mic/Line: izbirajte med načinoma Mic in Line, da optimizirate Radiator za različne vhodne vire in tako zagotovite najboljši možni zvok za vaše instrumente ali vokale.
  • Debel bas, jasne kitare, topli vokali: Vsestranskost Radiatorja vam omogoča, da ga uporabljate na različnih inštrumentih, dodajanje debeline basovskim linijam, izboljšanje jasnosti kitar in obogatitev vokala s pridihom toplote cevi.
  • Dajte svojim mešanicam klasični pridih topline in značaja z Radiatorjem.


PRENESI: https://www.soundtoys.com/authorize/