cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Steinberg Cubase Artist 9

4,83
Vrhunski glasbeni software namenjen glasbenikom, ki si svoj vsakdanji kruh služijo s snemanjem editiranjem in mešanjem glasbe. Verzija PRO 9 je naslednik verzije PRO 8,5 in je bila obogatena z VST tranzitom, storitvijo Cloud za shranjevanje in...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: CUBASE-ARTIST-9 | ID: 224893

Steinberg Cubase Artist 9

Vrhunski glasbeni software namenjen glasbenikom, ki si svoj vsakdanji kruh služijo s snemanjem editiranjem in mešanjem glasbe. Verzija PRO 9 je naslednik verzije PRO 8,5 in je bila obogatena z VST tranzitom, storitvijo Cloud za shranjevanje in deljenje produktov, z novim virtualnim analognim syntetizatorjem Retrologue 2, Dynamic Hover Mode in Static Mode v Mixu konzole ter z lahkim importom trackov z drugih projektov. Verzija 9, enako kot verzija 8 uporablja najnovejše tehnologije, zahvaljujoč katerim je delo mnogo hitrejše, bolj gladko in elegantnejše. Cubase 9 ima prav tako na voljo povečano zmogljivost za več inštrumentov, več sledi, krajšim branjem in shranjevanjem trackov. Velike projekte odpre kar 4x hitreje kot doslej. V paketu je tudi USB licenčni ključ.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 4 uporabniških recenzij:

4,83

Dominik W.

Splošni vtis

Datum
10.05.2017

Ich habe mir Cubase als Alternative zu Logic pro x zugelegt. Im prinzip können beide Programme mehr oder weniger das gleiche. Cubase ist zwar etwas verschachtelter aber nach einer Weile findet man sich auch zurecht. Der größte Vorteil meiner meinung bei Cubase ist dass man mit dem Dongel auf jedem System arbeiten kann. In verbindung mit einem Cloud-Dienst kann man praktisch von überall auf seine Projekte zugreifen und daran arbeiten.

Branislav G.

Splošni vtis

Datum
05.07.2016

Cubase vo verzii Artist úplne postačuje na produkciu hudby. Odporúčam dokúpiť Halion 5 sampler. Cubase je v DAW jednička. Naviac je k softu možnosť zakúpiť češtinu. Odporúčam zakúpiť original Cubase. Braňo Galko/DAW79PROJECT