cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Strymon LEX Rotary

Pedala z vrtljivimi učinki, ki ponuja ročno izdelane vrtljive algoritme, ki natančno zagotavljajo podpis, tridimenzionalno vrtljivo zvočno izkušnjo. Ta stopalka zagotavlja popoln, natančno reproduciran rotacijski sistem: nizkofrekvenčni...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: LEX | ID: 220458

Strymon LEX Rotary

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pedala z vrtljivimi učinki, ki ponuja ročno izdelane vrtljive algoritme, ki natančno zagotavljajo podpis, tridimenzionalno vrtljivo zvočno izkušnjo. Ta stopalka zagotavlja popoln, natančno reproduciran rotacijski sistem: nizkofrekvenčni nizkotonski rotor, vrtljivi visoki zvočnik, cevni ojačevalnik, fino nastavljena namestitev mikrofona in vse zapletene zvočne interakcije med temi elementi. Z uporabo smešno zmogljivega SHARC DSP je vsaka kaplja procesorske moči izkoriščena za verodostojno predstavitev teh podrobnosti. Pedal omogoča obsežen nadzor nad mehaniko in konfiguracijo vrtljivih zvočnikov, vključno s štirimi vrtljivimi gumbi za nastavitev in oblikovanje tonov (Fast Rotor Speed, Preamp Drive, Mic Distance, Horn Level) in štirimi "skritimi" gumbi za obsežno nastavitev tonov (Slow Rotor Speed, Smer kabine, čas pospeševanja, +/- 6dB Boost / Cut). Uporabniku omogoča tudi takojšnje preklapljanje med hitro in počasno hitrostjo rotorja s hitrim / počasnim nožnim stikalom (ob pritisku in držanju deluje tudi kot rotacijska zavora), izbirni filter kabine pa omogoča optimalno izkušnjo pred kitarskimi ojačevalniki in sistemi celotnega obsega. Pedal je opremljen z izjemno nizkim hrupom, visokozmogljivimi 24-bitnimi pretvorniki A / D in D / A s frekvenco 96 kHz, analogno suho potjo (ko je vključen samo reverb) in vrhunskim analognim prednjim in izhodnim odsekom. Pedal zagotavlja mono impedančni vhod (notranji mostiček omogoča izbirni stereo vhod TRS) in stereo izhod, nožni stikali Tremolo Bypass in Reverb Bypass, vhod za ekspresijski pedal, ki omogoča povezavo bodisi ekspresijskega pedala za izbirni nadzor nad katerim koli parametrom gumba ter hitra / počasna in obvodna nožna stikala. Izbirni način Bi-Amp deli signale nizkega rotorja in visokih tonov na ločene izhode. Najvišja vhodna raven + 8dBu z lahkoto obvladuje instrumentalne in linijske signale. Pedal je pravi bypass (elektromehansko preklapljanje releja). Napaja se s standardno 9V osrednjo negativno enosmerno napetostjo, 250 mA tokovne napetosti (vključeno) in ima močno in lahko ohišje iz mahagonija. Tipično razmerje S / N: 110 dB. Frekvenčni odziv: 20 Hz-20 kHz.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

- Izjemno tihi, visoko zmogljivi 24-bitni 96 / HZ A / D in D / A pretvorniki
- 110 dB tipičen signal za šum
- 32-bitna obdelava s plavajočo vejico
- Izbirni način Bi-Amp deli signale nizkega rotorja in visokih tonov na ločene izhode
- True Bypass (elektromehansko preklapljanje releja)
- Hitra / počasna in obvodna nožna stikala
- Pritisnite in držite nožno stikalo za hitro / počasno za rotacijsko zavoro
- Izdelan z ljubeznijo v ZDA

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da


Vhodi in izhodi

Izhodi


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

ZDA