cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Strymon MOBIUS

4,90
Večdimenzionalna stopalka z modulacijskimi učinki, ki uporablja smešno zmogljiv SHARC DSP z 32-bitno obdelavo s plavajočo vejico in prinaša najtoplejše in bujne vintage zvoke z razširjeno vsestranskostjo in zvočnimi možnostmi, še nikoli slišanih....
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

d
 
:
 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Na poti 3 kos
Predviden datum dobave 08.12.2023
Na poti 3 kos
Predviden datum dobave 08.12.2023

Koda izdelka: MOBIUS | ID: 220460

Strymon MOBIUS

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Večdimenzionalna stopalka z modulacijskimi učinki, ki uporablja smešno zmogljiv SHARC DSP z 32-bitno obdelavo s plavajočo vejico in prinaša najtoplejše in bujne vintage zvoke z razširjeno vsestranskostjo in zvočnimi možnostmi, še nikoli slišanih. Ponuja ročno izdelane modulacijske algoritme studijskega razreda, ki zagotavljajo natančne, podrobne in niansirane modulacijske izkušnje. Ponuja dvanajst modulacijskih strojev, od katerih ima vsak obsežen nadzor nad zvočnim značajem in občutkom: Chorus, Flanger, Rotary, Vibe, Phaser, Filter, Formant, Vintage Trem, Pattern Trem, Autoswell, Destroyer, Quadrature. Zvok je mogoče prilagoditi s petimi gumbi za oblikovanje tonov na sprednji plošči: Speed, Depth, Level, Param 1, Param 2 (gumbi Param, ki jih je mogoče določiti na prednastavitev); plus dodatni parametri na osnovi menija, ki zagotavljajo izredno prilagodljive možnosti oblikovanja tonov in vsestranskost. Pedal poleg tega ponuja 200 lahko dostopnih in imenovanih prednastavitev (shranjevanje in priklic s pritiskom na stikalo) in popolno izvedbo MIDI, ki omogoča razširjen nadzor za uporabnike z bolj zapletenimi napravami. Druge funkcije vključujejo tri robustna kovinska nožna stikala za vnaprej določeno izbiro, obvod učinka in tap; Pre / Post Mode za prilagodljivo usmerjanje, ki uporabniku omogoča, da pedal postavi na dva različna mesta v mono signalni verigi; in LED zaslon za prednastavljene informacije, BPM / odčitke in razširjen nadzor parametrov. Pedal je opremljen z izjemno nizkim šumom, visokozmogljivimi 24-bitnimi 96kHz A / D in D / A pretvorniki ter vrhunskim analognim prednjim in izhodnim odsekom. Pedal zagotavlja stereo vhod in izhod, MIDI vhod in izhod ter vhod za izražanje pedala z izbirnim nadzorom nad gumbom ali kombinacijo gumbov, ki ga je mogoče shraniti na prednastavitev (nastavljiv tudi kot zunanji vhod s pipo). Najvišja vhodna raven + 8dBu z lahkoto obvladuje instrumentalne in linijske signale. Pedal je pravi bypass (elektromehansko preklapljanje releja), vendar ponuja tudi izbirno visokokakovostno analogno baferirano obvodnico. Napaja se s standardno 9V osrednjo negativno enosmerno napetostjo, zahtevano najmanj 300mA (vključeno) in ima močno in lahko temno modro ohišje iz eloksiranega aluminija z lasersko vtisnjenimi umetniškimi deli in trpežnimi gumbi iz eloksiranega aluminija. Tipično razmerje S / N: 110 dB. Frekvenčni odziv: 20 Hz-20 kHz.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

- Izjemno tihi, visoko zmogljivi 24-bitni 96 / HZ A / D in D / A pretvorniki
- 110 dB tipičen signal za šum
- frekvenčni odziv od 20 Hz do 20 kHz
- +8 dBu najvišji vhodni nivo zlahka obvladuje instrumentalne in linijske signale
- 32-bitna obdelava s plavajočo vejico
- True Bypass (elektromehansko preklapljanje releja)
- Izbirna visokokakovostna analogno baferirana obvodnica
- Izbirna razdelitev na dotik, ki jo lahko shranite na prednastavitev
- Izbirni način Global Tap Tempo
- Zasnovan in zgrajen v ZDA

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Prednastavitve (presets)

200

MIDI interface

Da


Vhodi in izhodi

USB

Ne


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 7 uporabniških recenzij:

4,90

Viktor Y.

Splošni vtis

Datum
31.08.2017

Very good machine! But there are some rare glitches.