cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Strymon Orbit dBucket Flanger

Pedala z efektom prirobnice, ki poustvari vsak vidik nekaterih največjih vintage analognih priklopnikov in odlikuje visokozmogljiv SHARC DSP z 32-bitno obdelavo s plavajočo vejico, ki vso konjsko moč posveti enemu početju - zagotavljanju...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Na poti 1 kos
Predviden datum dobave 08.12.2023
Na poti 1 kos
Predviden datum dobave 08.12.2023

Koda izdelka: Orbit | ID: 220454

Strymon Orbit dBucket Flanger

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pedala z efektom prirobnice, ki poustvari vsak vidik nekaterih največjih vintage analognih priklopnikov in odlikuje visokozmogljiv SHARC DSP z 32-bitno obdelavo s plavajočo vejico, ki vso konjsko moč posveti enemu početju - zagotavljanju vrhunskega prirobnika. Odlikuje ga ročno izdelan algoritem dBucket za zelo natančno reproduciranje vseh stopenj čipa analogne žlice in nudi tri vrste povratnih informacij: pozitivne, negativne in pozitivne / negativne. Ponuja tudi tri vrste manjših LFO: Log, Lin in Through Zero. Druge funkcije vključujejo kontrolo mešanice za izbiranje intenzitete zvokov prirobnice. Pedala je opremljena z zelo nizkim šumom, visokozmogljivimi 24-bitnimi A / D in D / A pretvorniki 96kHz in vrhunskim analognim prednjim in izhodnim odsekom. Omogoča mono vhod z visoko impedanco (notranji mostiček omogoča izbirni stereo vhod TRS) in stereo izhod, vhodni pedalni vhod, ki omogoča priključitev ekspresijske stopalke (za izbirno upravljanje nad katerim koli parametrom gumba) in priljubljeni nožni gumb za shranjevanje priljubljene nastavitve. Najvišja vhodna raven + 8dBu z lahkoto upravlja z instrumenti in linijskimi signali. Pedala je resnični bypass (elektromehansko relejno stikalo) in se napaja s standardnim 9V sredinskim negativnim napajanjem z enosmernim tokom, 250mA tokovno vleko. Odlikuje ga močno in lahko nebo vijolično anodizirano aluminijasto podvozje. Značilno razmerje S / N: 110 dB. Frekvenčni odziv: 20 Hz-20 kHz.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

- Super tihi, visoko zmogljivi A / D in D / A pretvorniki s signalom v signal 110 dB v šum
- 3 vrste povratnih informacij (pozitivne, negativne, poz / nega)
- True Bypass (elektromehansko preklapljanje releja)
- Vhod pedala za izražanje z izbirnim nadzorom nad katerim koli parametrom gumba
- Priljubljeno nožno stikalo za shranjevanje vaše najljubše nastavitve
- Uporabniški vmesnik brez neumnosti
- Izdelan z ljubeznijo v ZDA

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

True bypass

Da

število nožnih stikal

2

MIDI interface

Ne


Lastnosti

Barva


Vhodi in izhodi

USB

Ne


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

ZDA