cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Strymon Timeline

4,85
Večdimenzionalni pedal z učinki zakasnitve, ki uporablja smešno zmogljiv SHARC DSP z 32-bitno obdelavo s plavajočo vejico in zagotavlja najbolj prostorne, bujne, kreativne in prilagodljive učinke zakasnitve, ki so jih kdaj slišali. Ponuja ročno...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

d
 
:
 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Na poti 4 kos
Predviden datum dobave 08.12.2023
Na poti 4 kos
Predviden datum dobave 08.12.2023

Koda izdelka: TIMELINE | ID: 220459

Strymon Timeline

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Večdimenzionalni pedal z učinki zakasnitve, ki uporablja smešno zmogljiv SHARC DSP z 32-bitno obdelavo s plavajočo vejico in zagotavlja najbolj prostorne, bujne, kreativne in prilagodljive učinke zakasnitve, ki so jih kdaj slišali. Ponuja ročno izdelane algoritme zakasnitve v studijskem razredu, ki zagotavljajo natančne, podrobne in niansirane izkušnje z zakasnitvijo. Ponuja dvanajst edinstvenih zakasnilnih strojev, od katerih ima vsak obsežen nadzor nad zvočnim značajem in občutkom: digitalni, dvojni, vzorec, vzvratno, led, raca, oteklina, trem, filter, lo-fi, dTape, dBucket. Zvok lahko prilagodite s sedmimi gumbi za oblikovanje tonov na sprednji plošči: čas, ponovitve, mešanje, filtriranje, peskanje, hitrost mod, globina mod; plus dodatni parametri na osnovi menija, ki zagotavljajo izredno prilagodljive možnosti oblikovanja tonov in popolno prilagodljivost. Pedal ponuja še 200 lahko dostopnih in imenovanih prednastavitev (shranjevanje in priklic s pritiskom na stikalo), popolno izvedbo MIDI, ki omogoča razširjen nadzor za uporabnike z bolj zapletenimi ploščadmi, in 30-sekundno usmerljivo stereo Looper pred ali po zakasnitvi (z združljivostjo MIDI). Druge funkcije vključujejo tri robustna kovinska nožna stikala za vnaprej določeno izbiro, obvod efekta, nadzor looperja in Tap Tempo; LED zaslon za prednastavljene informacije, odčitek BPM / čas in razširjen nadzor parametrov; in večbarvne prednastavljene LED (zelena za aktivno prednastavitev, rumena za urejeno prednastavitev). Pedal je opremljen z ultra nizkim šumom, visokozmogljivimi 24-bitnimi pretvorniki A / D in D / A s frekvenco 96 kHz, analogno suho potjo za suh signal z ničelno zakasnitvijo, ki se nikoli ne pretvori v digitalni, in vrhunskim analognim odsekom za sprednji in izhodni del. Pedal zagotavlja stereo vhod in izhod, MIDI vhod in izhod ter vhod za izražanje pedala z izbirnim nadzorom nad gumbom ali kombinacijo gumbov, ki ga je mogoče shraniti na prednastavitev (nastavljiv tudi kot zunanji vhod s pipo), plus +/- 3 dB Boost / Cut, shranite na prednastavitev. Pedal je pravi bypass (elektromehansko preklapljanje releja), vendar ponuja tudi izbirni način "sledi" z visokokakovostnim analognim bafernim bypassom, ki ga je mogoče shraniti za prednastavitve. Napaja se s standardno 9V osrednjo negativno enosmerno napetostjo, zahtevano najmanj 300mA (vključeno), odlikuje pa ga močno in lahko ohišje iz eloksiranega aluminijastega eloksiranega aluminija z lasersko urezanimi umetninami in trpežnimi gumbi iz eloksiranega aluminija. Tipično razmerje S / N: 115 dB. Frekvenčni odziv: 20 Hz-20 kHz. Mere: 171 x 130 mm.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

- Izjemno tihi, visoko zmogljivi 24-bitni 96 / HZ A / D in D / A pretvorniki
- 115 dB tipičnega signala za šum
- Analogna suha pot za suhi signal ničelne zakasnitve, ki se nikoli ne pretvori v digitalni
- 32-bitna obdelava s plavajočo vejico
- True Bypass (elektromehansko preklapljanje releja)
- Izbirni način poti z visokokakovostnim, preglednim analognim bafernim obhodom, ki ga je mogoče shraniti na prednastavitev
- +/- 3dB Boost / Cut, možnost shranjevanja na prednastavitev
- Izbirna razdelitev na dotik, ki jo lahko shranite na prednastavitev
- Izbirni način Kill Dry izklopi suh signal za uporabo v vzporednih zankah učinkov
- Izbirni način Global Tap Tempo
- Preklopna V / I konfiguracija: Stereo izhod ali Mono z vložkom zanke z zamudo
- Izdelan z ljubeznijo v ZDA

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

True bypass

Da

MIDI interface

Da


Vhodi in izhodi

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne

Napajanje


Dodatki

Adapter priložen

Da


Država

Država izvora

ZDA


Skupna recenzija na podlagi 12 uporabniških recenzij:

4,85

Христо Г.

Splošni vtis

Datum
13.11.2023

MUZIKER : Изключително коректен партньор :)))

Bernát K.

Splošni vtis

Datum
31.07.2022

Tökéletes állapotban, sértetlen dobozban érkezett meg.

JHOM G.

Splošni vtis

Datum
20.09.2021

Excelente producto como todos los de la marca strymon lo recomiendo ampliamente muchas gracias

Matej K.

Splošni vtis

Datum
02.03.2021

Efekt nemá chybu. Ale na predajni mi predali pokazený kus a namiesto vrátenia peňazí alebo inej náhrady, musím čakať na servis.. ako keby to bola moja chyba. Radosť z pedálu je fuč.. diki Muziker!

Marek M.

Splošni vtis

Datum
05.12.2016

Zatiaľ som veľmi spokojný. Cena je síce vysoká, ale využil som prebiehajúcu akciu a TIMELINE mám za priaznivejšie peniaze. Bude mi ešte dlho trvať, kým prebádam všetky nastavenia, ale vyzdvihol by som vysokú kvalitu oneskorení. Odlišnosť vo zvuku bola jasná hneď po prvom zapojení. Prekvapilo ma aj ako sa mení sustain gitary pri Bypass móde. Závisí však od nastavenia True Bypass/ Analog Buffer.