cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Tama IP58H6W-CTW Imperialstar Coffee Teak Wrap

3
Kompleti bobnov Imperialstar zagotavljajo vse, kar potrebuje bobnar, po dostopni ceni. Linija Imperialstar ponuja različne izbire konfiguracij kompletov in zaključkov, razpoložljivost dodatnih bobnov, natančno obdelane lupine bobnov in zanesljivo,...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Set akustičnih bobnov Tama IP58H6W-CTW Imperialstar Coffee Teak Wrap

Tama IP58H6W-CTW Imperialstar Coffee Teak Wrap

920 €

Koda izdelka: IP58H6W-CTW | ID: 1086099

Tama IP58H6W-CTW Imperialstar Coffee Teak Wrap

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Kompleti bobnov Imperialstar zagotavljajo vse, kar potrebuje bobnar, po dostopni ceni. Linija Imperialstar ponuja različne izbire konfiguracij kompletov in zaključkov, razpoložljivost dodatnih bobnov, natančno obdelane lupine bobnov in zanesljivo, vzdržljivo strojno opremo. Imperialstar je morda všeč bobnarjem začetnikom zaradi cene, vendar bolj izkušeni igralci srednjega razreda uživajo v igranju odlično zvenečih kompletov Imperialstar v vseh glasbenih zvrsteh od jazza in R&B do rocka.
Imperialstar je bil dodatno izpopolnjen z ujemajočimi se lesenimi obroči na bas bobnu, na novo zasnovanimi nosilci tomov in okovjem z dvojnimi oporniki, s čimer je Imperialstar dvignil na povsem novo raven.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Serije

Imperialstar

Barva

Število slojev

6

Barva glede na proizvajalca

Coffee Teak Wrap


Material

Material


Pakiranje

Vključuje činel

Da

Vključuje hardware

Da

Vklj. palice

Ne


Mere in teža

Dimenzije bas bobna

Dimenzija snare bobna

Dimenzije tom tom 1

Dimenzije tom tom 2

Dimenzije floor tom 1


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3

Petr C.

Splošni vtis

Datum
06.06.2023
Ocenjena varianta

Bicí nemám jestě postavené. jsem amatér a návod je pouze v čínštině a angličtině. Můžete mi ho poslat česky? Podle zákona by to mělo být automatické. Děkuji za pochopení. Z těchto důvodů díávám slabé hodnocení ale věřím , že vás to bude inspirovat ke zlepšení.