cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

TC Helicon Ditto Mic Looper

4,63
Petljalna stopalka z vrhunsko kakovostjo zvoka, neomejenimi predznaki in Undo / Redo je bistvena izbira za zanko vokalov in instrumentov. Uporaba tega pedala je popolnoma enaka vklopu mikrofona neposredno v PA - vhodni ojačevalnik morate...
Zrihtaj si Cyber Monday popust na izdelek. V košarici uporabi kodo za popust: CYBER
Koda poteče: 

h
 
:
 

m
 
:
 

s
Naročeno pri dobavitelju 10 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost
Naročeno pri dobavitelju 10 kos
Naročeno pri dobavitelju - pridno preverjamo razpoložljivost

Koda izdelka: DITTO-MIC-LOOPER | ID: 219766

TC Helicon Ditto Mic Looper

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Petljalna stopalka z vrhunsko kakovostjo zvoka, neomejenimi predznaki in Undo / Redo je bistvena izbira za zanko vokalov in instrumentov. Uporaba tega pedala je popolnoma enaka vklopu mikrofona neposredno v PA - vhodni ojačevalnik morate nastaviti samo enkrat, v mešalniku. Ni več poskusov in napak, da bi našli optimalno ravnovesje med vhodnim ojačenjem na enoti za učinke in mešalno mizo. Z enim Mic Control gumbom in dvema stikaloma (Loop Record / Play / Overdub ali Record / Overdub / Play konfiguracija in Loop Stop / Erase) zagotavlja popoln nadzor nad čistim petjem z neomejenimi predogledi. Pedala ponuja enostavno nastavitev z inteligentnim vhodnim mikrofonom, vgrajenim v dvodelno kovinsko konstrukcijo z gumiranim podstavkom. Dimenzije: 140 x 90 x 60 mm. Teža: 0,42 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,63