cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Terre Bamboo Nepal Etno piščal

3,10
Nepalska piščal, ki vsebuje telo iz bambusa s 7 luknjami in je značilen instrument pastirjev iz Indije in Nepala. Proizvaja topel zvok, predvsem z visokimi frekvencami. Dolžina karoserije: 350 mm. Naravna barvna oblika. Flavta je izdelana ročno...
Na zalogi 3 kos
Pošljemo danes ,
2024-06-05
7,69 €
Etno piščal Terre Bamboo Nepal Etno piščal

Terre Bamboo Nepal Etno piščal

7,69 €

Koda izdelka: 38640052 | ID: 225301

Terre Bamboo Nepal Etno piščal

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Nepalska piščal, ki vsebuje telo iz bambusa s 7 luknjami in je značilen instrument pastirjev iz Indije in Nepala. Proizvaja topel zvok, predvsem z visokimi frekvencami. Dolžina karoserije: 350 mm. Naravna barvna oblika. Flavta je izdelana ročno in je lahko videti drugače kot na fotografijah.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dejanska barva in oblika izdelka se lahko razlikujeta.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Indonezija


Skupna recenzija na podlagi 23 uporabniških recenzij:

3,10

Анна Р.

Splošni vtis

Datum
29.11.2023

Звукът, който излиза не е постоянен. Не бих казала, че това е истински музикален инструмент- по- скоро прилича повече на декоративна играчка.

Lorena K.

Splošni vtis

Datum
13.11.2023

KATASTROFA ! Poslali su mi frulu na kojoj ne postoji ovaj gornji dio koji služi za proizvodnju zvuka. Samo jeftini bambus probušen na par mjesta i doslovno ne proizvodi NIKAKAV zvuk . Apsolutno razočarana. S obzirom da je to muzički shop koji bi trebao imati bar osnovno znanje o instrumentima a to je da najbitniji dio ne smije nedostajat, ne mogu ne pomislit da je ovo namjerna prevara. A ako nije , onda se trebaju zapitati koga su zaposlili da ima pregledava ispravnost instrumenata prije nego ih pošalje. U svakom slučajno grozno i ne profesionalno. Nista više neću naručit s ove stranice.

Kerekešová K.

Splošni vtis

Datum
07.06.2023

Píšťala funguje ale nieje naladená na takmer žiadne tóny

Adrián C.

Splošni vtis

Datum
18.04.2023

Pistala je super. Dobre a ľahko sa na nej učí hrať. Ma krásny zvuk. Prišla v úplnom poriadku. Bubon ma krásne prevedenie, dá sa použiť napr. ako samansky bubeník, tiež prišiel v poriadku. Všetko prebehlo tak ako malo.

Chiscop I.

Splošni vtis

Datum
29.12.2021

Va salut. Da este ok produsul dar nu e ceea ce am căutat. Dacă ați putea să îmi procurați un basuri după modelul care îl știu m-aș bucura și aș plati cat ar fi mulțumesc .