cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

V-Moda Faders VIP Gunmetal Earplugs

3,95
Zaščitne ušesne čepe s snemljivo vrvico in torbico. Ušesne čepe so zasnovane tako, da preprečijo izgubo sluha z enakomernim znižanjem ravni škodljivega hrupa za 12 dB po spektru. Paket vključuje 4 velikosti univerzalnega okovja (XS, S, M, L),...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Earplugs V-Moda Faders VIP Gunmetal Earplugs

V-Moda Faders VIP Gunmetal Earplugs

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: EA-VFD- GM | ID: 225618

V-Moda Faders VIP Gunmetal Earplugs

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Zaščitne ušesne čepe s snemljivo vrvico in torbico. Ušesne čepe so zasnovane tako, da preprečijo izgubo sluha z enakomernim znižanjem ravni škodljivega hrupa za 12 dB po spektru. Paket vključuje 4 velikosti univerzalnega okovja (XS, S, M, L), snemljivo vrvico in kovček za rezanje. Izdelek je na voljo v zaključku Gunmetal Black.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Aktivno odpravljanje hrupa

Ne


Lastnosti

Barva glede na proizvajalca

Gunmetal


Material

Material

Silikon


Pakiranje

Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Država

Država izvora

Kitajska


Skupna recenzija na podlagi 8 uporabniških recenzij:

3,95

Matija Š.

Splošni vtis

Datum
01.08.2019

Prvič sem jih kupil pred tremi leti, v roku pol leta sem zgubil en čepek, ker se je snel (ne odšraufal) z vrvice, ki čepka povezuje. Nove sem kupil pred dobrim mesecem in po treh dnevih se je zgodilo isto, samo da čepek še vedno imam. Quickfix s sekundnim lepilom.. Drugače super zadušijo zvok, ušesa mi ne piskajo po uporabi (kar je tudi namen). Zraven dobiš še par nastavkov različnih velikosti, kar je tudi super.

Peter R.

Splošni vtis

Datum
02.10.2022

Kto navrhoval odkladaciu krabičku, moc neuvažoval. Strašne sa hlúpo otvára. Čakal som od tlmičov, že budú viac tlmiť okolitý hluk.