cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

V-Moda ZN 1-Button Črna

Luksuzne slušne slušalke z Android nadzorom. Imajo trpežno kovinsko konstrukcijo in možnost uporabe mostu ter speljevanje kablov za ušesom. Njihova kovinska komora skrbi za celo velike glasnosti, imajo vgrajene avdio filtre za natančno nastavitev...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Slušalke za v uho V-Moda ZN 1-Button Črna

V-Moda ZN 1-Button Črna

Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: ZN-1BUTTON-ANDROID | ID: 226846

V-Moda ZN 1-Button Črna

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Luksuzne slušne slušalke z Android nadzorom. Imajo trpežno kovinsko konstrukcijo in možnost uporabe mostu ter speljevanje kablov za ušesom. Njihova kovinska komora skrbi za celo velike glasnosti, imajo vgrajene avdio filtre za natančno nastavitev zvoka, kabel s kevlar prevleko dolžine 120 cm, pocinkano ohišje, ki lahko prenese velike temperaturne razlike, mikrofon in priročno upravljanje. Opremljeni so z 8 mm dinamičnimi pogoni, silikonskimi ušesnimi blazinicami, imajo frekvenčni razpon od 2 do 25000 Hz, občutljivost 105 dB, 16 impedance in jih je mogoče povezati prek 3,5 mm pozlačenega priključka za vtičnico. Paket vključuje šest parov ušesnih blazin, etuijev in mostov za napeljavo kablov za ušesom. Izdelane so v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Velikost

Dolžina kabla


Funkcije

Mikrofon

Da

Aktivno odpravljanje hrupa

Ne


Lastnosti

Sistem

Frekvenčni razpon

Barva glede na proizvajalca

Črna


Material

Konstrukcija


Konektorji

Konektor tipa A


Akustika

Občutljivost


Pakiranje

Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki