cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Valencia VC204L Antique Natural

4,33
Klasična levičarska kitara velikosti 4/4 iz serije 200, ki ima zgornjo ploščo iz resonančne sitke smreke ter telo in stranice iz eksotičnega nato lesa (iz mora drevesa). Vrat je izdelan iz jabonskega lesa in je ojačan s paličastimi palicami iz...
Na poti 6 kos
Predviden datum dobave 30.07.2024
74,60 €
Klasična kitara Valencia VC204L Antique Natural

Valencia VC204L Antique Natural

74,60 €

Koda izdelka: VC204L-ANT | ID: 225151

Valencia VC204L Antique Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Klasična levičarska kitara velikosti 4/4 iz serije 200, ki ima zgornjo ploščo iz resonančne sitke smreke ter telo in stranice iz eksotičnega nato lesa (iz mora drevesa). Vrat je izdelan iz jabonskega lesa in je ojačan s paličastimi palicami iz palisandra ter opremljen s prstno ploščo iz eboniziranega mahagonija z 19 medeninastimi prečkami in stranskimi pikčastimi vložki. Dolžina skale je 650 mm, širina matice je 52 mm. Instrument ima še most iz eboniziranega javorja, črno ABS obvezo na zgornji plošči in vratu, obrobo Jabon ob straneh in ponikljane vintage tunerje. Antique Natural barvni dizajn.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Barva

Barva glede na proizvajalca

Antique Natural


Mere in teža

Širina sedla (mm)

52


Država

Država izvora

Indonezija


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 2 uporabniških recenzij:

4,33