cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Yamaha NP-32 B Digitalni stage piano

4,80
Izvrsten zvok v lahkem, kompaktnem inštrumentu - Piaggero NP serija prenosnih klaviatur je idealna kombinacije elegance in preprostosti. Zasnovana na podlagi najbolj temeljnjih elementov, kar Vam omogoča, da se bolj posvečate igranju samemu,...
Ni na zalogi
Na voljo samo v trgovini - računati moraš z daljšim čas dostave
Izberi alternativo (4)
Digitalni stage piano Yamaha NP-32 B Digitalni stage piano

Yamaha NP-32 B Digitalni stage piano

349 €
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: NP32B | ID: 226065

Yamaha NP-32 B Digitalni stage piano

Izvrsten zvok v lahkem, kompaktnem inštrumentu - Piaggero NP serija prenosnih klaviatur je idealna kombinacije elegance in preprostosti. Zasnovana na podlagi najbolj temeljnjih elementov, kar Vam omogoča, da se bolj posvečate igranju samemu, klaviature iz NP serije se osredotočajo na inspiracijo in užitek ob igranju klavirja in ustvarjajo pristen zvok enega izmed najboljših grand pianov, kadarkoli izdelanih pri Yamahi. Kompaktna, elegantna silhueta Piaggero NP serije bo gotovo ujela pozornost Vašega očesa, zaradi česar jo boste še dolgo občudovali. Oblikovno je klaviatura enostavna, praktična in z zgolj nekaj gumbi.Vse od prve note Vas bo Piaggero navdušil s svojo kompaktno velikostjo in visoko kvaliteto zvokov, katere ponuja. Vse od čudovitih, bogatih tonskih vzorcev iz enega najboljših koncertnih klavirjev od Yamahe pa vse do sladkih električnih pianinov in ostalih inštrumentov z izvrstno zvenečimi glasovi, ki so tudi zabavni za igranje. NP-32 ima "Graded Soft Touch Keyboard", tako da so tipke nižjih tonov težje in vice versa. Je neverjetno naraven in ekspresiven, poleg tega pa ga lahko vzamete s seboj kamorkoli in igrate.Dovolj lahek za prenašanje z zgolj eno roko, deluje pa tudi na baterije in postavili ter pripravili ga boste na igranje hitreje kot rečete Piaggero NP-32. Gumb "Record" (snemanje) Vam ponuja enostavno snemanje svojih mojstrovin s pritiskom enega samega gumba, tako da se lahko kasneje s svojimi dosežki pohvalite pred družino prijatelji ali zgolj poslušate svoje napake.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Vrsta klavirja


Funkcije

Tehnologija tipkovnice

Sistem učenja

Ne

Spremljava

Ne

Metronom

Da

Število zvokov

10

Število skladb

10

Vgrajen ojačevalnik

6 W (2 )

Vgrajen zvočnik

Da

Bluetooth

Ne

Funkcija snemanja

Da

Vrste učinkov

Split

Ne


Lastnosti

Število tipk

76

Tipkovnica

Velikost tipkovnice

Polifonija

64

Barva

Zaslon

Ne


Vhodi in izhodi

USB

Da

USB MIDI

Da

USB to Device

Ne

USB to Host

Da

Pedal Inputs

Da

Izhod za slušalke

Da


Pakiranje

Vsebina paketa

Adapter, Manual, Music Stand


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

Napajanje

Adapter or Battery


Dodatki

Adapter priložen

Da


Mere in teža

Višina (cm)

10,5

Širina (cm)

124,4

Globina (cm)

25,9

Neto teža (kg)

5,7


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 53 uporabniških recenzij:

4,80

Aneta K.

Splošni vtis

Datum
16.08.2023

Na razie wydaje się wszystko w porządku. Super sprzęt, klawisze jak w pianinie, jest dużo funkcji, przede wszystkim chodziło nam o możliwość ekspresji podczas grania (mocniej wciśnięty klawisz daje głośniejszy dźwięk, delikatnie naciskany cichszy delikatniejszy)- czyli dzwiek klawiszy jest niczym dzwiek klawiszy ważonych w pianinie. Polecam.

Horváth Z.

Splošni vtis

Datum
19.06.2023

Teszi a dolgát. Különösebb összehasonlítási alapom nincs, ez az első hangszer, amit vásároltam. Műkedvelő vagyok, szakmai véleményt nem tudok adni. Nekem megfelel a termék.

Daniel F.

Splošni vtis

Datum
10.05.2023

Vše OK. Hodnotné zpracování.

Борислав П.

Splošni vtis

Datum
21.12.2022

Nice and easy fun...

Bejiu M.

Splošni vtis

Datum
20.11.2022

Calitate - preț, excelent.