Izberi državo za dostavo naročila

Akcija

Yamaha SB2J Silent brass sistemi

5
Pickup Mute in Personal Studio za evfonij (z medeninastim resonančnim modeliranjem) Želite igrati, kadar in kakor vam je všeč, ne da bi bili omejeni na čas ali kraj ... Yamahina naslednja generacija SILENT Brass to omogoča. SILENT Brass je...
Extra gifts
Ob nakupu prejmeš brezplačno darilo
Na zalogi 2 kos
Pošljemo danes ,
2024-06-21
331 €
357 €
- 7 %
Silent brass sistemi Yamaha SB2J Silent brass sistemi

Yamaha SB2J Silent brass sistemi

331 €
357 €
- 7 %

Koda izdelka: SB2J | ID: 1103064

Dnevi dodatnega veselja - izkoristite popust do 10 €

Ob nakupu izkoristite kupon za popust in prihranite.
S kodo HAPPY10 dobite do 10€ popusta za vsak nakup nad 300€.

Yamaha SB2J Silent brass sistemi

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pickup Mute in Personal Studio za evfonij (z medeninastim resonančnim modeliranjem)

Želite igrati, kadar in kakor vam je všeč, ne da bi bili omejeni na čas ali kraj ... Yamahina naslednja generacija SILENT Brass to omogoča. SILENT Brass je sestavljen iz manjšega, lažjega, svobodnejšega pihanja Pickup Mute in osebnega studia, ki vključuje ekskluzivno Yamahino modeliranje Brass Resonance. Če se uporabljata skupaj, zagotavljata naraven akustični ton, ki ga slišite pri igranju brez utišanja.

Enostaven za pritrditev in odstranitev
Zaščitne slušalke so oblikovane tako, da se pritrdijo in odstranijo gladko in enostavno.

Lepo se prilega notranjosti zvonca
Nova kompaktna zasnova vam zdaj omogoča, da svoj inštrument spravite v kovček z izklopom zvoka v zvoncu.

*V nekaterih primerih Pickup Mute morda ne ustreza glasbilom, ki imajo bistveno drugačne premere in/ali oblike zvona. Pred nakupom si oglejte »Tabelo združljivosti« na vsaki strani izdelka

Tako lahka, da boste pozabili, da je v vašem rogu.
Ti izklopi zvoka nudijo boljše ravnovesje inštrumentov, ko so v zvoncu, in močno zmanjšajo stres pri igranju.

Zmogljivost mikrofona, položaj namestitve in zasnova zvoka, ki ga obdaja, so bili optimizirani, da bi izkoristili polni potencial modeliranja medeninaste resonance

Brass Resonance Modeling je izvirna Yamahina tehnologija, ki učinkovito izniči značilen zaprt zvok nemega instrumenta in reproducira odprt, naraven zvok neutišanega instrumenta. To zmanjša stres pri igralcih, saj jim omogoča, da vadijo in igrajo svobodno, ne da bi se počutili omejene zaradi neme.

Brass Resonance Modeling uporablja tri sočasne procese za ustvarjanje realističnega tona trobil:

Način igralca
1. Prekličite značilen utišan zvok
Zvok, ki ga zajame mikrofon na koncu utišanja, se digitalno obdela, da se izniči značilen "zaprt" zvok utišanja.

2. Dodajte naravni zvok instrumenta
Reproduciran in dodan je naraven zvok, ki izvira iz zvona in se vrne v ušesa igralca, ko na instrument igra brez utišanja.

3. Prilagodite ravnotežje med levo in desno, da se ujema s položajem igralca
Čas, glasnost in ton zvoka, ki doseže igralčevo levo in desno uho, so individualno prilagojeni, odmev pa se doda po potrebi za natančno simulacijo občutka igranja v sobi ali dvorani.

Zvočni način
Personal Studio STJ ponuja dva zvočna načina. Način »Player« (PLY) omogoča igralcu, da sliši naravni zvok inštrumenta, medtem ko način »Audience« (AUD) poslušalcu zagotavlja naraven zvok. V načinu AUD poslušalci slišijo zvok instrumenta, ki se igra pred njimi, zaradi česar je idealen za snemanje ali spletne lekcije.

Način občinstva
1. Prekličite značilen utišan zvok
Zvok, ki ga zazna mikrofon na koncu utišanja zvoka, se digitalno obdela, da se izniči zvok utišanega instrumenta.

2. Dodajte naravni zvok instrumenta
Naravni zvok, ki ga proizvede neutišan zvonec, je poustvarjen tako, da ga igralec sliši, in posnema zvok, ki ga občinstvo sliši, ko na odru igra instrument.

3. Prilagodite ravnotežje med levo in desno, da se ujema s položajem igralca
Zvok, ki doseže levo in desno uho občinstva, se prilagodi z uporabo časa, glasnosti in tona, po potrebi pa se doda odmev za natančno simulacijo zvoka izkušnje občinstva.

Odmev
Večji nadzor nad odmevom omogoča uporabnikom, da poustvarijo občutek igranja v okoljih, ki segajo od majhnih prostorov za vadbo, ki imajo relativno malo odmevanja, do velikih dvoran z bogatim, gostim odmevom.

Ko je Personal Studio STJ povezan z računalnikom ali pametno napravo prek priloženega kabla USB, postane mogoče snemati ali sodelovati pri spletnih lekcijah doma. Avdio vmesnik ali zapleteno ožičenje ni potrebno. Personal Studio STJ presega le orodje za osebno vadbo in je orodje, ki igralcu omogoča povezovanje s svetom od doma.

*Za povezavo s pametnim telefonom je potreben adapter.

Personal Studio STJ je mogoče povezati z brezplačno aplikacijo Rec'n'Share za pametne naprave podjetja Yamaha, kar omogoča predvajanje skupaj z zvočnimi podatki, shranjenimi v napravi, in zajemanje izvedbe kot zvočni posnetek ali film, ki ga lahko delite na spletu. Rec'n'Share vključuje funkcijo, ki lahko spremeni tempo predvajanja izvirne glasbe, funkcijo ponavljanja AB, ki ponavlja predvajanje določenega odseka AB, funkcijo, ki lahko analizira in izvirni glasbi doda ustrezno skladbo s klikom, in drugo funkcije, zaradi katerih je praksa bolj produktivna in prijetna.


Parametri in specifikacija

Primerno za

Kompatibilen z

Evfonij


Pakiranje

Vsebina paketa


Skupna recenzija na podlagi 3 uporabniških recenzij:

5

Vojtěch K.

Splošni vtis

Datum
04.11.2023
Ocenjena varianta

Splňuje očekávání, funguje bezchybně