cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Zoom TAC-8

Visokohitrostni zvočni vmesnik Thunderbolt z 18 vhodi/20 izhodi, ki ga je mogoče namestiti v omaro in je zasnovan tako, da deluje kot osrednje vozlišče v profesionalnem in domačem okolju. Zagotavlja 8 analognih vhodov in 10 analognih izhodov, 10...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (2)
Prodaja končana
Izberi alternativo (2)

Koda izdelka: TAC-8 | ID: 220729

Zoom TAC-8

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Visokohitrostni zvočni vmesnik Thunderbolt z 18 vhodi/20 izhodi, ki ga je mogoče namestiti v omaro in je zasnovan tako, da deluje kot osrednje vozlišče v profesionalnem in domačem okolju. Zagotavlja 8 analognih vhodov in 10 analognih izhodov, 10 digitalnih vhodov in izhodov (v formatih S/PDIF in ADAT Optical) ter Word Clock in MIDI I/O. Z možnostjo snemanja in predvajanja 8 kanalov hkrati vmesnik omogoča uporabniku, da snema, kar želi, kadar želi. Tehnologija Thunderbolt odpira nova vrata ustvarjalcem: več kot dvakrat hitrejša od USB 3.0 (da ne omenjam dvajsetkrat hitrejša od USB 2.0 in dvanajstkrat hitrejša od Firewire 800) Thunderbolt je tehnologija medsebojnega povezovanja prihodnosti. Skupaj sta ga razvila Apple in Intel Labs in omogoča prenos signala pri neverjetno hitrih 10 gigabitih na sekundo, kar pomeni skoraj brez zakasnitve in nanj ne vpliva tresenje računalnika (majhna odstopanja v času). Vmesnik ponuja široko paleto analognih in digitalnih priključkov. Osem kombiniranih XLR/TRS vhodov na sprednji plošči sprejema signale na ravni mikrofona in linije. Vhoda 1 in 2 lahko sprejmeta tudi signal na ravni inštrumenta iz električnih kitar in basov. Namenske kontrole vhodnega ojačenja in Clip LED diode olajšajo nastavitev optimalnih vhodnih ravni, stikalo Phantom Power pa omogoča uporabo kondenzatorskih mikrofonov. Dvojni uravnoteženi analogni 6,3 mm TRS izhodni priključki omogočajo uporabniku povezavo vmesnika z ojačevalniki ali zvočniki z lastnim napajanjem, na voljo pa je tudi 8 diskretnih uravnoteženih analognih linijskih izhodov TRS za večkanalno spremljanje ali povezavo z zunanjimi napravami za učinke. Velik gumb za izhod na sprednji plošči ponuja hiter nadzor nad izhodno stopnjo, na voljo pa sta tudi dva neodvisna 6,3 mm stereo priključka za slušalke, vsak s svojim namenskim nadzorom glasnosti, za zasebno spremljanje. Vmesnik omogoča 10 kanalov digitalnih vhodov in izhodov, vključno z 8 kanali I/O na optičnih priključkih ADAT in dodatna 2 kanala na priključkih S/PDIF. Poleg tega V/I Word Clock omogoča enostavno integracijo v kateri koli sistem. Poleg tega MIDI In and Out omogočata priključitev elektronskih tipkovnic, sekvencerjev in bobnarjev na enoto, s hitrostjo Thunderbolt, ki zagotavlja natančno sinhronizacijo zvoka in MIDI. V samostojnem načinu se vmesnik lahko uporablja kot 8-kanalni mikrofonski predojačevalec in analogno-digitalni ali digitalno-analogni pretvornik, ne da bi bil povezan z računalnikom. Izvaja 4-kratno povečanje vzorčenja med analogno-digitalno in digitalno-analogno pretvorbo. Za A/D pretvorbo to pomeni manj vzdevkov; za D/A pretvorbo to pomeni večjo jasnost in zvestobo. TAC-8 MixEfx je brezplačna aplikacija za Macintosh, ki jo je Zoom razvil posebej za ta vmesnik. Zagotavlja obsežen zaslonski mešalnik z neodvisnim nivojem, faznim obratom in nadzorom premikanja za vsak kanal. Dimenzije: 157,65 x 482,6 x 46,03 mm. Teža: 2,01 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Number of Preamps

8

Fantomsko napajanje

Da

Število izhodov

16

MIDI interface

Da


Lastnosti

Frekvenca vzorčenja


Vhodi in izhodi

Instrument Inputs

Ne

Line vhodi

Ne

Line-Out izhod

8

Izhod za slušalke


Napajanje

Napajanje

Adapter

Možnost delovanja na baterijo

Ne


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska