cookies
Imamo najboljše "piškotke" in se jih ne bojimo uporabljati
Sprejmi vse piškotke

Behringer Model D Cover SET

Synthesizer | Koda izdelka: MODEL-D-SET | ID: 388293

Behringer Model D Cover SET

To je samodejni prevod s programsko opremo:

GLAVNA SLIKA KOMPLETA JE Ilustrativna! - SET z dodatki za znižano ceno. Prej ali slej boste potrebovali dodatke in potrošno matično ploščo. Če se odločite za nakup zdaj, boste prihranili veliko denarja in časa. Kasneje se s tem ni treba ukvarjati, poleg tega pa imate zagotovilo, da dodatki, ki so vključeni v poseben SET, popolnoma ustrezajo instrumentu.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Vrste učinkov

Set

Da

Ponujena konfiguracija

Arpeggiator

Ne

Polifonija

1

Sound Engine

Pitch bend

Ne

Oscillators

3

LFO

1

Aftertouch

Ne

Envelope

Da

Modulacija

Ne

Izhod za slušalke

Da

MIDI interface

Da

Sekvencer

Ne

Barva

Snemalni medij

Ne

Pedal Inputs

Ne

USB MIDI

Da

Bluetooth

Ne

USB to Host

Da

Adapter priložen

Da

Vsebina paketa

Napajanje

Adapter

Širina (cm)

37,4

Višina (cm)

9

Globina (cm)

13,6

Neto teža (kg)

1,7

Država izvora

Kitajska

Izdelki v kompletu

1 x

Behringer Model D

Behringer Model D

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Analogni sintetizator s 3 VCO-ji, lestvičnimi filtri, LFO in formatom Eurorack. V sedemdesetih letih so nastali prvi resnično prenosni analogni sintetizatorji, in čeprav so ga hitro sprejeli številni ugledni glasbeni umetniki, med njimi Jan Hammer, Chick Corea, Rick Wakeman, Jean-Michel Jarre, Isao Tomita in Keith Emerson, če naštejemo le nekaj, je bil nekoliko temperamentna in zelo draga. BEHRINGER MODEL D je izjemno ugoden poklon temu ikoničnemu sintetizatorju z vsemi lastnostmi izvirnika in nato še nekaterih, kar vam omogoča neverjetno fino in lahkotno pričaranje tako rekoč vsakega monofoničnega zvoka, ki si ga lahko zamislite. Čista analogna signalna pot temelji na verodostojnih izvedbah filtrov VCO, VCF, VCA in lestve v povezavi z namenskim in popolnoma analognim trikotnikom / kvadratnim valom LFO. Kar zadeva zaščito in udobje, je MODEL D mogoče namestiti celo v standardni Eurorack, zaradi česar je idealen za garsonjero in / ali cesto. Lastništvo MODELA D je podobno, kot če bi imeli svoj osebni časovni stroj, ki vam omogoča, da prosto sprejmete preteklost - ali oblikujete prihodnost! Legendarni analogni sintetizator s trojnim VCO dizajnom omogoča nenavadno ustvarjanje glasbe, avtentično reprodukcijo originalnih vezij tipa D z usklajenimi tranzistorji in JFET-ji, izjemno natančni 0,1% tankoslojni upori in kondenzatorji iz polifenilen sulfida, čista analogna signalna pot na osnovi verodostojnih VCO, VCF in VCA izvedbe, 5 spremenljivih oblik oscilatorjev s spremenljivo širino impulza za vrhunske zvoke, klasični 24 dB lestni filter z resonanco za legendarne zvočne zmogljivosti, preklopni način nizko / visokofrekvenčnega filtra za izboljšano ustvarjanje zvoka, namenski in popolnoma analogni trikotnik / kvadrat wave LFO, 16-glasna poli veriga omogoča kombiniranje več sintetizatorjev za do 16 glasovnih polifonij, polmodularna zasnova ne zahteva popravkov za takojšnjo izvedbo, Overdrive vezje doda noro začimbo in rob vašim zvokom, Noise generator dramatično razširi generiranje valovnih oblik, Complete Eurorack rešitev - glavni modul lahko prenesete v standardno ohišje Eurorack, 48 kontrol vam omogoča neposredno in dostop do vseh pomembnih parametrov v realnem času, zunanji avdio vhod za obdelavo zunanjih virov zvoka, nizko in visoko nivojski izhodi z najvišjimi stopnjami signalnih stopenj celovitosti, celovita izvedba MIDI z MIDI kanalom in izbira prioritete glasu

1 x

Decksaver Behringer Model-D Cover (SOFT-FIT)

Decksaver Behringer Model-D Cover (SOFT-FIT)

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Pokrov je izdelan po meri iz super močnega polikarbonata, da ščiti vaše naprave, faderje in kontrole med prevozom. Vsak Decksaver je oblikovan po meri za popolno prileganje, hkrati pa upošteva kable, kar omogoča napravi, da sedi pripravljena za delovanje.

Skupna recenzija na podlagi 0 uporabniških recenzij:

0 x ocenjeno

0

Imate Behringer Model D Cover SET , ali ste ga že uporabljali?

Logo muziker
Ne zamudite super akcij. Aktivirajte si obvestila.
Aktiviraj