cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Akcija

Boss WAZA Amp Cab 412

BOSS Waza Amp Cabinet 412 je posebej izdelan za združljivost z Waza Amp Headom in je kombinacija, rojena iz istega inovativnega duha, ki se uporablja za zasledovanje idealnega zvoka z začetka rock obdobja. Waza Amp Head in Cabinet 412 se uvrščata...
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (3).
1.509 €
1.529 €
Kitarski zvočnik Boss WAZA Amp Cab 412

Boss WAZA Amp Cab 412

1.509 €
1.529 €

Koda izdelka: WAZA-412 | ID: 226032

Boss WAZA Amp Cab 412

To je samodejni prevod s programsko opremo:

BOSS Waza Amp Cabinet 412 je posebej izdelan za združljivost z Waza Amp Headom in je kombinacija, rojena iz istega inovativnega duha, ki se uporablja za zasledovanje idealnega zvoka z začetka rock obdobja. Waza Amp Head in Cabinet 412 se uvrščata v dolgo zgodovino razvoja ojačevalcev in ponujata izvirni zvok prvega amp stekla. Poleg tega so v skladu z razvojem idealnega rock zvoka inženirji BOSS odkrili tudi lastno interpretacijo, ki se imenuje Waza Brown Sound. Medtem ko se je Waza Amp rodil v duhu zgodovinskih inovacij, ponuja ekspresivnost, od vintage do Waza Brown, z moderno razširljivostjo in zanesljivostjo. BOSS prebija nova tla na trgu ojačevalnikov, da uresničuje idealen rock zvok.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip

Tip zvočnika


Funkcije

Zvočniki


Lastnosti

Impedanca

Moč

320 W


Država

Država izvora

Malezija


Priporočljivi dodatki