cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Bugera EL34-4

Celoten komplet 4 ročno izbranih in ujemajočih se visokokakovostnih elektromotorjev EL34, BUGERA EL34-4 prinese najboljše v vašem ojačevalniku. Zaradi dosledno močne moči, robustne vzdržljivosti in visokonapetostnih zmogljivosti so idealni za vse...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe.

Koda izdelka: EL34-4 | ID: 225883

Bugera EL34-4

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Celoten komplet 4 ročno izbranih in ujemajočih se visokokakovostnih elektromotorjev EL34, BUGERA EL34-4 prinese najboljše v vašem ojačevalniku. Zaradi dosledno močne moči, robustne vzdržljivosti in visokonapetostnih zmogljivosti so idealni za vse aplikacije ojačevalnikov za kitaro, bas in druge zvočne cevi.

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bugera EL34 je vrhunska močnostna pentoda, ki je bila zasnovana s poudarkom na moči, vzdržljivosti, doslednosti in zmožnosti obvladovanja zahtev visoke napetosti. Ima klasičen ton EL34 in izjemno hitrost, da ustvari izredno odziven, agresiven sistem za vzdrževanje in artikulacijo, občutljiv na dotik, zaradi česar je nedvomno krona vseh močnostnih cevi in naš najljubši avtentični britanski ton. Bugera EL34 je očitno eden najbolj duhovitih, zanesljivih in doslednih EL34, ki jih lahko kupite.
4 izbrane in ročno izbrane močnostne pentode EL34, preizkušene in usklajene v simuliranih delovnih pogojih po najstrožjih in najzahtevnejših industrijskih specifikacijah
Bugera The Soul of Tubes Testirano, izbrano in usklajeno naše vrhunsko zagotavljanje kakovostiNaš najsodobnejši postopek se začne s testiranjem samo najboljših cevi, ki so na voljo z vsega sveta. Vsako cev preizkušamo in obremenjujemo v najtežjih "resničnih" pogojih in jih merimo z uporabo najstrožjih in najzahtevnejših specifikacij. Tega zelo delovno intenzivnega postopka ni mogoče nadomestiti s stroji, izbira / ujemanje cevi pa je umetnost, ki smo jo obvladali dolga leta.Bugera cevi so ena najboljših in najbolj glasbenih cevi, ki jih lahko najdete, kar Bugera pomeni. Namestite Bugera cevi, prižgite ojačevalnik in poslušajte pravo Soul of Tubes.

Parametri in specifikacija

Država

Država izvora

Kitajska