cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Cerwin Vega CVM1624FXUSB

Profesionalni 16-kanalni mešalnik zvoka, ki ga je mogoče namestiti v stojalo, ki vsebuje največ mikrofonskih XLR vhodov, enako 3-pasovno izenačevanje in prilagodljivost vodila AUX & EFX, ki jih najdemo v drugih mešalnikih Cerwin-Vega. Zgrajena z...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: CVM1624FXUSB | ID: 219149

Cerwin Vega CVM1624FXUSB

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Profesionalni 16-kanalni mešalnik zvoka, ki ga je mogoče namestiti v stojalo, ki vsebuje največ mikrofonskih XLR vhodov, enako 3-pasovno izenačevanje in prilagodljivost vodila AUX & EFX, ki jih najdemo v drugih mešalnikih Cerwin-Vega. Zgrajena z enako robustno kovinsko konstrukcijo je vse, kar potrebujete za prevzem nadzora nad zvokom. Ponuja 8 mono in 4 stereo linijskih vhodnih kanalov z 10 vhodi za mikrofon XLR, MAIN L / R 6,3 mm priključek in XLR izhod, ALT 3-4 6,3 mm priključek, TAPE IN stereo RCA priključke za povezavo s CD ali MP3 predvajalnikom, REC OUT stereo RCA priključki za povezavo s snemalnikom in 6,3 mm stereo slušalke ter uravnoteženi 6,3 mm izhodi kontrolne sobe. Mešalnik ima 3-pasovni izenačevalnik kanalov, ki zagotavlja ± 15 dB (HF, LF) in ± 12 dB (MF) na kanal; upravljanje posameznega kanala in glavnega nivoja z uporabo 60 mm faderjev; vrhunski LED indikator za preverjanje vhoda signala vsakega kanala mikrofona in nadzor nivoja ojačanja (trim) z oznakami občutljivosti tako za mikrofon kot za linijske vhode. Omogoča tudi stikalo Low Cut (HPF) pri 75Hz za odpravo ropotanja mikrofona v ozadju, nadzor AUX in EFX za nastavitev ravni signala, poslanega na ustrezno vodilo, nadzor PAN (monokanal) za pozicioniranje signala čez glavno levo in desno vodilo in nadzor BALANCE (stereo kanal) za nastavitev nivoja med levim in desnim signalom. Za varno in enostavno povezavo kondenzatorskih mikrofonov je na voljo preklopno stikalo za napajanje (+ 48 V). Na voljo je nadzor nivoja za priključke za slušalke in kontrolno sobo. Napredne funkcije vključujejo stikalo PRE / POST za nastavitev signala AUX kot pred- ali naknadnega bledenja za preklop / nadzor mešanice ali za ohranitev razmerja mokro-suho pri pošiljanju AUX-a in stikalo PFL (predfade poslušanje) s sosednji indikator, ki omogoča inženirju, da posluša vsak kanal, preden doseže glavno mešanico. Mešalnik je opremljen tudi z vgrajenim 24-bitnim procesorjem digitalnih signalov z učinki VEGA s 100 izbirnimi programi, vključno z odmevom, odmevom, refrenom in prirobnico ter 100 mm glavnim faderjem VEGA-efektov in daljinskim upravljalnikom za vklop / izklop nožnega stikala za vrnitev učinkov. Omogoča tudi 16-bitno 44,1 kHz USB povezavo za predvajanje in snemanje v računalniku (skladno z razredom). Priložena so snemljiva ušesa za pritrditev v standardno 19-palčno ohišje stojala. Mere: 436 x 65 x 420 mm. Teža: 5,6 kg.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Funkcije

Vmesnik

USB

Kanali

16


Lastnosti

Možna montaž v rack

Da


Vhodi in izhodi

Stereo vhodi

4

Vhod za mikrofon

10

AUX OUT

2


Efekti

Vgrajeni efekti

Da


Napajanje

Napajanje

240V


Dodatki

Adapter priložen

Ne


Država

Država izvora

Kitajska