cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Dimavery DS-200 Black

Bubanj s kompletom za činele, stolčkom za bobne in strojno opremo iz serije DS, vsebuje 22 "x 16" bas boben, 13 "x 11" in 12 "x 10,5" toms, 16 "x 16" talni tom in 14 "x 5 , 5 “lesena zanka. Bobni so izdelani iz 6 plasti javorjeve vezane plošče....
Samo po naročilu
Rok dobave bomo določili po oddaji naročila pri dobavitelju.
Na podlagi naročila bomo poskušali blago dobaviti in te bomo kontaktirali glede roka dostave. V primeru, da ne želiš čakati, poglej alternativne izdelke (4).
Set akustičnih bobnov Dimavery DS-200 Black

Dimavery DS-200 Black

509 €

Koda izdelka: DS-200-BK | ID: 225383

Dimavery DS-200 Black

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Bubanj s kompletom za činele, stolčkom za bobne in strojno opremo iz serije DS, vsebuje 22 "x 16" bas boben, 13 "x 11" in 12 "x 10,5" toms, 16 "x 16" talni tom in 14 "x 5 , 5 “lesena zanka. Bobni so izdelani iz 6 plasti javorjeve vezane plošče. Drumset vsebuje strojno opremo, ki vsebuje držalo tom, stojalo za cimbalo, podstavek za zanko, stojalo za Hi-Hat, enojno stopalko, stol za bobne in komplet za vadbo. Strojna oprema z dvojno fiksacijo je v črni barvi. Cymbal set ima par Hi-Hats in Crash činele. Izdelek je v črni barvi.

Parametri in specifikacija

Lastnosti

Serije

DS-200

Barva

Število slojev

6

Barva glede na proizvajalca

Black


Material

Material


Pakiranje

Vključuje činel

Da

Vključuje hardware

Da

Vklj. palice

Ne


Mere in teža

Dimenzije bas bobna

Dimenzija snare bobna

Dimenzije tom tom 1

Dimenzije tom tom 2

Dimenzije floor tom 1


Država

Država izvora

Kitajska


Priporočljivi dodatki