cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Novo

ENO Music ET33

5
Enostaven elektronski uglaševalec, ki se ga pripne, vam omogoča hitro in učinkovito uglasitev vašega instrumenta. Preprosto ga pritrdite na svoj instrument in začnite uglaševati. Zaigrana nota bo prikazana na zaslonu skupaj z iglo, ki bo pokazala,...
Na zalogi > 20 kos
Pošljemo 22.04.2024 ,
2024-04-25
Clip-on uglaševalec ENO Music ET33

ENO Music ET33

5,89 €

Koda izdelka: ET33 | ID: 1126940

ENO Music ET33

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Enostaven elektronski uglaševalec, ki se ga pripne, vam omogoča hitro in učinkovito uglasitev vašega instrumenta. Preprosto ga pritrdite na svoj instrument in začnite uglaševati. Zaigrana nota bo prikazana na zaslonu skupaj z iglo, ki bo pokazala, ali ste ostri ali ravni. Ta sprejemnik je bil zasnovan tako, da omogoča vidljivost pod katerim koli kotom s svojo 360-stopinjsko sponko. Zaslon z osvetlitvijo ozadja je vsem jasen. Njegove različne nastavitve pomenijo, da je primeren za uporabo z različnimi instrumenti, vključno s kitaro, violino ali ukulele.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Primerno za


Lastnosti

Frekvenčni pas

Barva


Pakiranje

Vsebina paketa


Napajanje

Možnost delovanja na baterijo

Da

Tip akumulatorja

CR2032/3V

Napajanje

Baterija


Mere in teža

Teža (g)

22


Priporočljivi dodatki

Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

5