cookies
Naši “piškotki” ti bodo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni
Prodaja končana

Fritz Emonts Európska klavírna škola 1 plus CD Piano

4,15
Po zelo uspešni metodi klavirja, objavljenem v dveh zvezkih med letoma 1958 in 1962, tridelna "Evropska metoda klavirja" predstavlja nov učbenik, ki upošteva razvoj sodobne klavirske pedagogike. Najbolj naraven način ustvarjanja in negovanja...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Note za klaviature Fritz Emonts Európska klavírna škola 1 plus CD Piano

Fritz Emonts Európska klavírna škola 1 plus CD Piano

Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: ED7931-50 | ID: 225914

Fritz Emonts Európska klavírna škola 1 plus CD Piano

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Po zelo uspešni metodi klavirja, objavljenem v dveh zvezkih med letoma 1958 in 1962, tridelna "Evropska metoda klavirja" predstavlja nov učbenik, ki upošteva razvoj sodobne klavirske pedagogike. Najbolj naraven način ustvarjanja in negovanja odnosa otrok z inštrumentom naj ga spodbudi in spodbudi, da najde na tipkovnici in naj igra na uho vse melodije, ki jih je doslej usvojil. Za to niso primerne le otroške pesmi ali narodne pesmi, ampak tudi druge melodije, ki jih je mogoče slišati doma, v šoli, cerkvi, na radiu in televiziji. Angleško-nemško-francoska različica - s CD-jem.

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Lastnosti

Žanr


Pakiranje

Vsebina paketa


Država

Država izvora

Nemčija


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

4,15

Pavol D.

Splošni vtis

Datum
30.12.2017

Skladby od úplne jednoduchých, s naznačeným prstokladom, až po zložitejšie, kde už je pomôcok menej. Všetky skladby a cvičenia sú aj na priloženom CD. Sprievodné texty sú však len v nemčine, angličtine a francúzštine, teda nie celkom pre každého.