cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

Ibanez G10 4/4 Natural

3,40
Klasična kitara v velikosti 4/4 s tradicionalnim ojačevanjem ventilatorjev, ki je popolna prva klasika s trdno zgradbo in kakovostno strojno opremo. Hrbtni del in stranice iz mahagona, trden smrekov vrh Engelmann in mahagonski vrat zagotavljata...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (4)
Prodaja končana
Izberi alternativo (4)

Koda izdelka: G10-NT | ID: 221029

Ibanez G10 4/4 Natural

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Klasična kitara v velikosti 4/4 s tradicionalnim ojačevanjem ventilatorjev, ki je popolna prva klasika s trdno zgradbo in kakovostno strojno opremo. Hrbtni del in stranice iz mahagona, trden smrekov vrh Engelmann in mahagonski vrat zagotavljata instrumentu odličen topel srednji ton, ki bo zlahka obvladal kateri koli glasbeni slog. Vrat je opremljen s palico palisawood z 19 podboji. Dolžina lestvice je 650 mm, širina matice 52 mm. Kitara poleg tega vsebuje 12-luknjasti klasični most iz rožnatega lesa s kompenziranim kostnim sedlom, črno vezavo telesa, rozate iz klasičnega mozaičnega dizajna, matico iz kostne vrvice, zlatimi tunerji in Savarez najlonske strune. Naravna barvna zasnova s sijajnim zaključkom.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Velikost

Velikost

4/4


Funkcije

Število strun

6


Lastnosti

Prednostna roka

Izrez (cutaway)

Ne

Barva

Število prečk

19

Barva glede na proizvajalca

Natural


Material

Konča

Vrhnja plošča

Vrat

Ubiralka


Mere in teža

Dolžina skale (mm)

650

Širina sedla (mm)

52


Država

Država izvora

Japonska


Skupna recenzija na podlagi 1 uporabniških recenzij:

3,40

András P.

Splošni vtis

Datum
15.05.2017

Szépen elkészített hangszer, viszonylag jó minőségű anyagokból. A hangja azonban messze elmarad attól, amit hasonló árfekvésű gitártól elvárnék. A mélyhangok tónustalanok, vélhetőleg annak a hiányzó 1-1/2 cm-nek köszönhetően, amit a test szélességéből elspórolt a gyártó.