cookies
Naši „piškotki“ ti bojo všeč
Piškotki na spletni strani Muziker se uporabljajo, da je tvoj obisk pri nas vedno prijetna izkušnja. Strinjaj se z uporabo vseh piškotkov s klikom na gumb „Strinjam se“ ali pa v nastavitvah izberi samo tiste, ki so ti všeč. Več informacij.
Strinjam se
Zavrni

IMG Stage Line IMS-10EP Črna-Silver

Dinamične slušalke za nadzor stereo nadzora, ki zagotavljajo zvok v celotnem obsegu, s podrobno reprodukcijo visokih frekvenc, naravnim srednjim frekvencam in popolno reprodukcijo nizkih tonov. Omogočajo visoko slabljenje zvoka iz okolice zaradi...
Prodaja končana
Ta izdelek se ne proizvaja ali ni del trenutne ponudbe. Priporočamo izbrati alternativen izdelek.
Izberi alternativo (3)
Prodaja končana
Izberi alternativo (3)

Koda izdelka: IMS-10EP | ID: 221126

IMG Stage Line IMS-10EP Črna-Silver

To je samodejni prevod s programsko opremo:

Dinamične slušalke za nadzor stereo nadzora, ki zagotavljajo zvok v celotnem obsegu, s podrobno reprodukcijo visokih frekvenc, naravnim srednjim frekvencam in popolno reprodukcijo nizkih tonov. Omogočajo visoko slabljenje zvoka iz okolice zaradi silikonskih slušalk. Za popolno prileganje so priloženi tudi trije pari slušalk v različnih velikostih. Slušalke so opremljene s 1,5 m dolgim kablom s 3,5 mm stereo vtičem. Največja vhodna moč: 100 mW. Območje prenosa: 20 Hz-20 kHz. Nominalna impedanca: 16 Ohm. Občutljivost: 114 dB / mW. Teža brez kabla: 6 g.

Priporočljivi dodatki

Parametri in specifikacija

Primerno za

Tip


Funkcije

Mikrofon

Ne

Aktivno odpravljanje hrupa

Ne


Lastnosti

Sistem

Barva glede na proizvajalca

Črna, Silver


Material

Konstrukcija


Konektorji

Konektor tipa A


Država

Država izvora

Tajvan